Jump to content

Muško-ženska hrabrost

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 32 минута, Кратос рече

Od koga to čuješ?Od razvedenih ozlojeđenih žena?

Па да, озлоједјене и увредјене.

Исто као што у нашему роду има оних типова којима су све лаке и волу само паре.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Плаво Небо рече

А да вам миш уђе у кућу или да вам паук стане на огледало је ли би биле храбре ;) :)))

:)):)):))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Снежана рече

ne podriguje, al zato prdi ko konjina

Брали ми неке јабуке, а за нама пошао неки комшијски теријер. Нашао поред јабуке неку рупу што ископали мишеви, зарио главу, пркће напред, а позади прди. Каже брат, јаооо, што почео да се осећа, хахаха. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ana B. рече

Ne smeta mi ni paucina ako ce lakse da vata dosadne insekte 

Паук убија гриње, јеееееееееј! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ana B. рече

To nisam znala, al ga volim vidis podsvesno :)

Тако сам чуо, не знам је л' 100% тачно. 

• Свиђа ми се 1

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, БанеЛ рече

Тако сам чуо, не знам је л' 100% тачно. 

Е, знате ли оне са дугим ногама и великим крилима, да се ук..аш ако те пипне, што не знаш да ли су паукови или огромни комарци? Имам поуздану информацију да једу комарце.

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Ne bih generalizovala. Termin ,,kukavica" nije vezan za pol već za karakternu osobinu ljudskog bića ma kog pola. Ja jesam kukavica onda kada treba da se pokupim i odem, ali sam veoma hrabra u smislu da želim da se borim da do toga ne dođe. Drugo, ja nisam tip koji ima strpljenja, možda najviše zbog svojih godina pa volim da znam na čemu sam. :)

Послато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...