Натан Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 32 минута, Кратос рече Od koga to čuješ?Od razvedenih ozlojeđenih žena? Па да, озлоједјене и увредјене. Исто као што у нашему роду има оних типова којима су све лаке и волу само паре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 17 часа, Плаво Небо рече А да вам миш уђе у кућу или да вам паук стане на огледало је ли би биле храбре Sanja Т., Плаво Небо and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 1 hour ago, Vegeta рече Meni smeta što prave paučinu, a ona čini da stan izgleda štrokavo. Ne smeta mi ni paucina ako ce lakse da vata dosadne insekte БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 1 hour ago, Кратос рече Od koga to čuješ?Od razvedenih ozlojeđenih žena? Iznenadio bi se ...i od majki sinova Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 5 часа, Снежана рече ne podriguje, al zato prdi ko konjina Брали ми неке јабуке, а за нама пошао неки комшијски теријер. Нашао поред јабуке неку рупу што ископали мишеви, зарио главу, пркће напред, а позади прди. Каже брат, јаооо, што почео да се осећа, хахаха. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 5 часа, Ana B. рече Ne smeta mi ni paucina ako ce lakse da vata dosadne insekte Паук убија гриње, јеееееееееј! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 Ал' ни милиција не помаже мој Гвоздене gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 2 часа, БанеЛ рече Паук убија гриње, јеееееееееј! To nisam znala, al ga volim vidis podsvesno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 9 минута, Ana B. рече To nisam znala, al ga volim vidis podsvesno Тако сам чуо, не знам је л' 100% тачно. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 пре 37 минута, БанеЛ рече Тако сам чуо, не знам је л' 100% тачно. Е, знате ли оне са дугим ногама и великим крилима, да се ук..аш ако те пипне, што не знаш да ли су паукови или огромни комарци? Имам поуздану информацију да једу комарце. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara Ristić Написано Мај 2, 2019 Пријави Подели Написано Мај 2, 2019 Ne bih generalizovala. Termin ,,kukavica" nije vezan za pol već za karakternu osobinu ljudskog bića ma kog pola. Ja jesam kukavica onda kada treba da se pokupim i odem, ali sam veoma hrabra u smislu da želim da se borim da do toga ne dođe. Drugo, ja nisam tip koji ima strpljenja, možda najviše zbog svojih godina pa volim da znam na čemu sam. Послато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука