Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 4 минута, Плаво Небо рече Шта ли ти је, цц, погледај твоје коментаре шта си све писала. Обуздај мало себе па онда другоме држи предавања. одлепршај ... Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 1 минут, Milica Bajic рече Написала сам - такав какав треба да будеш - чист (није баш свако по дифолту такав, али ако се потруди може бити) шта значи то бити чист? а по дифолту смо сви чисти, створени смо по лицу и обличју Божијем Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 19 минута, gothic88nika рече Misa se ne plasim, imam pauka istetoviranog na vratu, sluzila sam vojsku ???? jesi polozila za bager gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 @kordun HAHHAHAHAHAHHAHHAAHAHAHHAHHAHAHHHAHAHAHAH,HAHAHHHHAHHHAA, nesam stigla!!!! kordun, Milica Bajic and Снежана је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Управо сада, Снежана рече шта значи то бити чист? а по дифолту смо сви чисти, створени смо по лицу и обличју Божијем Чист или исправан у браку значи много тога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 @gothic88nika царица gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 @Milica Bajic vazda i bila i poslije 5 piva Paradoksologija, Milica Bajic and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 3 минута, gothic88nika рече @kordun HAHHAHAHAHAHHAHHAAHAHAHHAHHAHAHHHAHAHAHAH,HAHAHHHHAHHHAA, nesam stigla!!!! и оћеш да се удаш???' па бре... прво багер па се друго gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 @Плаво Небо па нису они скакавци, ако је бржи изујем папучу и залепим то. После ошмирглам и прекречим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 Управо сада, Maja Pavlovic рече @Плаво Небо па нису они скакавци, ако је бржи изујем папучу и залепим то. После ошмирглам и прекречим Само немој багером на паука молим те Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 12 минута, Milica Bajic рече Чист или исправан у браку значи много тога. шта је то много тога? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 1 минут, Снежана рече шта је то много тога? Ако си се венчала у цркви онда знаш шта значи много тога. Само целу ту тајну пренети на реалан живот, сачувати је. Мало ли је? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 5 минута, Milica Bajic рече Ако си се венчала у цркви онда знаш шта значи много тога. Само целу ту тајну пренети на реалан живот, сачувати је. Мало ли је? нисам се венчала у Цркви. Одакле мишљење да већина венчаних у Цркви у опште има идеју шта је то тајна брака, да то за њих није само фешта са певањем и пуцањем. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 1 минут, Снежана рече нисам се венчала у Цркви. Па шта онда да ти кажем? Хоћеш ја да ти препричам или да зовемо теологе у помоћ? Или да то оставимо по страни за о том - по том? Бирај JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Октобар 25, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2018 пре 11 минута, Плаво Небо рече Само немој багером на паука молим те Ја идем лакшом артиљеријом , ја сам мала жена ... Milica Bajic and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука