Milica Bajic Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 1:29, jelica-djuric рече Има једна много добра књига на тему брака и односа међу супружницима, зове се "Једном за цео живот" За сваку препоруку. Expand Поздрав Јелице, добро дошла. Књига је предивна, ако мислимо на исту, писао је свештеник Илија Шугајев. jelica-djuric and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 10:36, obi-wan рече Posteno da kazem, ovo mi nije bilo jasno. Kako da ostane (ona) ista? Expand Da ostane ista ona devojka u koju se zaljubio. To nisam izmislila, postoji ta izreka. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 10:46, Natasa. рече Da ostane ista ona devojka u koju se zaljubio. To nisam izmislila, postoji ta izreka. Expand Ја сам овај проблем често приметила. Чини ми се да ретко који мушкарац има компас да и он стари, сав је фокус нешто на жени ( да остане лепа, полетна, цвркуће и сл, што наравно и треба, колико год може), ретко се происпитује мушкарац као такав. Maja Pavlovic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelica-djuric Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 10:43, Milica Bajic рече Поздрав Јелице, добро дошла. Књига је предивна, ако мислимо на исту, писао је свештеник Илија Шугајев. Expand Тако је. Драго ми је да чујем да има људи који су је читали. Хвала на добродошлици Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 11:01, jelica-djuric рече Тако је. Драго ми је да чујем да има људи који су је читали. Хвала на добродошлици Expand Ех...да је среће само прочитати је на време... jelica-djuric and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 7:26, Broken рече Свака веза, брачна или не, је прича за себе. Ипак, кад су у питању панталоне има ту једна могућност а то је да жена скоро па мора да преузме неке мушкарчеве улоге јер је он пасиван и незаинтересован. Значи, ради опстанка и каквог-таквог функционисања породице она облачи мушке панталоне. Временом изгуби поштовање према таквом мужу и схвати да јој (такав) муж не треба па дође до развода. Expand Možda ga ona ne ispiriše dovoljno da bude aktivan i zainterosavn,znači ona je kriva... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 22. 10. 2018. at 22:04, obi-wan рече Evo mi je Sneza dala dobar uvod za jedno vazno pitanje, tamo na onoj drugoj temi... ... Sta velite, da li i koliko zene treba da se menjaju u vezi/braku? Jeri kad se ovako kaze kako je iznad receno (a vidjao sam to na prilicno mesta na vise slicnih tema, ne samo na ovoj - "on je taj koji treba da se menja") izgleda prilicno sumorno: od muskih, koji su valjda tradicionalno krivi za neuspele brakove, ocekuje se promena, dok se zene u tome manje-vise i ne pominju. Ovo pitam i zbog jednog najnovijeg saznanja iz stvarnog zivota: bracni par sa troje povece dece razisao se pre nesto malo dana. Uglavnom su svi drvlje i kamenje na muza, razume se, i to prilicno automacki, a najvise zene - "ovakav je, onakav je"... medjutim... ja prilicno dobro znam obadvoje, i mogu da kazem da je ne mali deo tereta za ovaj razilaz na zeni (ako se tema razvije, objasnicu okvirno o cemu je rec). Dakle - ko je kriv? Zasto? Sta podrazumevate kad kazete da muz treba da se menja, a sta za zenu? Koji su uzroci po vama "crta bez povratka"? Ionako se forum utijao u skorije vreme, pa da unesemo malo zivosti... Expand Ja bih odma okrivio ženu,pa nek dokaže da nije kriva.. Milica Bajic and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jelica-djuric Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 11:05, Milica Bajic рече Ех...да је среће само прочитати је на време... Expand Ух, ту си скроз у праву. Надам се да ће наћи пут бар до 10% омладине. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 11:08, Кратос рече Ja bih odma okrivio ženu,pa nek dokaže da nije kriva.. Expand Ти си изгледа неки безобразан тип Кратос and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 @Кратос форум врви од феминисткиња а он се ту шепури...хммм Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 11:28, Milica Bajic рече Ти си изгледа неки безобразан тип Expand Ma jok,samo umem sa ženama... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 11:35, Milica Bajic рече @Кратос форум врви од феминисткиња а он се ту шепури...хммм Expand Ne bi vrveoo,nego me administracija drži u kavezu na lancu... Рапсоди, Данче*, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 11:37, Кратос рече Ne bi vrveoo,nego me administracija drži u kavezu na lancu... Expand Još uvek? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 23, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 10:51, Milica Bajic рече Ја сам овај проблем често приметила. Чини ми се да ретко који мушкарац има компас да и он стари, сав је фокус нешто на жени ( да остане лепа, полетна, цвркуће и сл, што наравно и треба, колико год може), ретко се происпитује мушкарац као такав. Expand Ode moj deda na 50 godina mature onomad i prokomentariše kako su mu se školske drugarice zbabile. I mi mu kažemo bitno da ste vi ostali mladići . Inače kad vidiš fotku bakice fino sredile frizure i izgledaju jako lepo, a oni čiče misle da su mladi. Da mi je to samopouzdanje, gde bi mi bio kraj . Данче*, obi-wan, Milica Bajic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2018 On 23. 10. 2018. at 10:46, Natasa. рече Da ostane ista ona devojka u koju se zaljubio. To nisam izmislila, postoji ta izreka. Expand Nisam cuo za tu izreku. U svakom slucaju, ja npr. tako nesto nikad ne bi zeleo. Jer, kako god je to bas lepo u pocetku, zeleno je i sirovo prema onom sto tek treba da dodje kad ljudi postanu malo zreliji. E jedino ako se misli na to da npr. ona ostane isto onako neiskvarena kao u pocetku, ne znam sta bi to tacno jos moglo da znaci. Paradoksologija, Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука