Jump to content

Кана лого (гласање)

Оцени ову тему

WiseMan

Препоручена порука

On 7. 9. 2018. at 23:11, Вукашин Ковачевић рече

1. Најлакши је за око и најчитљивији некоме ко не зна о чему се ради. Разочаран сам бројем гласова за три, ваш укус је објективно инфериоран,  види се да волите кичерај и да тајно гледате Парове.  
:buba:

Expand  

јел? а шта би рекао да су слова у дугиним бојама, а?

Подели на овим сајтовима

On 7. 9. 2018. at 23:20, Vladan :::. рече

јел? а шта би рекао да су слова у дугиним бојама, а?

Expand  

Разбио бих монитор од саблазни и содомије

Подели на овим сајтовима

Da li ste razmatrali font Miroslavljevo Evanđelje? Bzv pitam nekako mi se čini da bi lepo izgledalo :):skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

Treći. 

Objedinjuje, mišljenja sam i Kanu, kao drugom bojom jasno naznačenu, ali i ŽRU kao pokretača projekta koji se može razaznati sa K u ogledalu, te apstrahovanjem "ihtusa" za "viđenje" R i U.

Подели на овим сајтовима

1. Зато што је најједноставнији и са њим одмах хваташ поенту, једноставан али не сиромашан (мање је више). Плус ова два кк одмах асоцирају на цркву. У другом је симетрија нарушена и зато није толико "прецизан". Овај трећи није лош уопште али ово наранџасто слово одвећ оде у слово ћ. 4. Је најлошија варијанта
У сваком случају радови су добри и нема ту неке претеране грешке, било који да се изабере.

Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Пази, код прва два логотипа пише Жана, код трећег К ана, а код четвртог је Ана ухваћена од стране какве џиновске медузе. Можда сад нема смисла да радиш изпочетка кад си већ уложио труд око овога, али за неког ко не зна да ту пише Кана, мало је теже да прочита шта заправо пише у логотипу. У сваком случају, добар рад. 

Подели на овим сајтовима

Мени је свеједно. Свакако не учествујем и не планирам. :)

• Хахаха 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 7. 9. 2018. at 23:29, Mилена КШ рече

Da li ste razmatrali font Miroslavljevo Evanđelje? Bzv pitam nekako mi se čini da bi lepo izgledalo :):skidamkapu:

Expand  

Kod fonta je bila ideja da se ovaj sad sto vise uslicni onim prethodnim, koji su u amblemima foruma (gore levo na vrhu ove strane) i Crkva.net mreze.

Zato je i ovaj font (zove se "comfortaa") uzet da bude sasvim slican ovima, tj. da bude "rounded sans-serif" - skroz jednostavan i sa zaokruzenim ivicama.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

E posto imamo neka od misljenja, sa` cemo da krenemo da temeljno doradimo po jednu verziju od 1+2 i od 3+4, i mozda da dodam jos neku trecu, koja bi bila izmedju toga.

Konacno, uvek mogu da se uzmu i dva izgleda, pa da se povremeno i menjaju. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 7. 9. 2018. at 22:46, Снежана рече

4.  са малим изменама (комбинација са 3.)

- да није толико дугачак

- да је "ка наталитету" урађено као на 3. (боја и величина)

ако се већ ради у зеленој боји, мислим да би комплементарније било у комбинацији са црвеним, него са наранџастим (мада ја не бих комбиновала ни са једном)

Expand  

И мени се тако свиђа.:sunce:

Оби, браво! 

• Свиђа ми се 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Гласам за први. Леп лого у својој јасноћи и једноставности. Трећи и четврти читам као ану .

Код првог можда кана  да буде обојена у наранџасто. 

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 8. 9. 2018. at 4:12, син милутин рече

а код четвртог је Ана ухваћена од стране какве џиновске медузе

Expand  

Морам да је спасим! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 7. 9. 2018. at 23:11, Вукашин Ковачевић рече

1. Најлакши је за око и најчитљивији некоме ко не зна о чему се ради. Разочаран сам бројем гласова за три, ваш укус је објективно инфериоран,  види се да волите кичерај и да тајно гледате Парове.  
:buba:

Expand  

Оплаках.

Имамо исти укус....:D 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1- једноставано обичан који даје објашњење о чему се ради. @obi-wan браво мајсторе

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...