Jump to content

Забрањене Теме и Мисија у Цркви: Питања за размишљање

Оцени ову тему

Препоручена порука

@obi-wan да, има оних који су лично узели да малтретирају човека. Тачно тако. То што теби смета та чињеница, је твој проблем. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 130
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Управо сада, Поуке.орг инфо рече

@obi-wan да, има оних који су лично узели да малтретирају човека. Тачно тако. То што теби смета та чињеница, је твој проблем. 

Nista nije cinjenica dok je samo u necijoj glavi.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I da znas da upravo to sto ti radis i tako pricas u prazno kojekakve gluposti daleko najvise doprinosi nemirnoj i nervoznoj atmosferi ovde.

Kad si vec nas`o za shodno da zastitis jedne, onda zastiti malo i druge. To bi bio hriscanski nacin.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

I da znas da upravo to sto ti radis i tako pricas u prazno kojekakve gluposti daleko najvise doprinosi nemirnoj i nervoznoj atmosferi ovde.

Kad si vec nas`o za shodno da zastitis jedne, onda zastiti malo i druge. To bi bio hriscanski nacin.

Сви су заштићени... Нико не може да буде вређан на личној основи и ниподаштаван. Ако то нађете, слободно нас обавестите...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Nista nije cinjenica dok je samo u necijoj glavi.

Па видели смо да није. Дакле, теби молба човека да де не вређа на личној основи ништа не значи? Занимљиво... Е, кад вама одговорим да га черечите, онда се буните нешто, кажете да се пишу глупости итд...

Шта да вам радим...тако је то..

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Поуке.орг инфо рече

Бановани су они који су претерали у непристојности и то је то.  

Па то може да буде то, само зато што имате власт. Али то није то зато што је то тако. На жалост. 

Овде ипак нису бесловесни људи. И ми видимо шта се пише. То што кажете "они који су претерали" за вас и ваш углед и јесте проблем. Зато што ми који смо били на теми знамо да ничега таквога није било. Није било ни непристојности ни увреда на лични рачун, а ни претеривања. Била је шала на ваш рачун упућена мени у мало саркастичном тону. И то је све. А то је далеко од онога што није дозвољено.

Далеко је већи проблем, када сте на мој рачун упутили свакакве неосноване оптужбе за које сте се делимично и извинили, али и наставили с њима након извињења, за које сам вам отворено и јасно рекао да су безобразне. 

Тиме рушите углед сајта. Испада да људе сакнционишете ни за шта и то радите у тајности. А ја мислим, да ако размислите, то није порука коју желите да шаљете, нити атмосфера коју желите да стварате. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

@Ведран* они који вређају човека на личној основи, исмејавајући се његовом труду и раду неће проћи без санкција. Јасно је да са тим неко неће да се сложи, није ни први ни последњи пут, али то нећемо никада овде дозволити.

Једно је шала, друго је вређање. Нисмо од јуче у овоме, капирамо гденје злонамњеност а где је шала и опуштеност.. и немој да се правиш наиван, јасно је то и теби. 

Подели на овим сајтовима

И када ћеш ми одговорити на питања? Тражио си их.

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Поуке.орг инфо рече

Нека одговори Бане, он је писао...

А на она друга која су упућена уваженој Администрацији? То си ми ваљда већ одговорио? Јел?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Поуке.орг инфо рече

@Ведран* молим те постави их поново, можеш и на пп

Нећу поново да их постављам. И нећу да их шаљем на пп.

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

И добро Поуке.орг зашто сте сад избрисали сасвим уљудну и добронамерну Софијину поруку?

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

@Ведран* 

пре 5 минута, Sofija_ рече

@Поуке.орг инфо zasto si mi obrisao post?

Зато што је доста тих "добронамерних" критика. Знамо све, јасно нам је.  Нема потребе да једино такве поруке читамо. 

Вратимо се на тему ако има још нешто да се каже, ако нема да лепо ставимо катанац 

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...