Jump to content

Да ли би дали или продали свој профил?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 14. 7. 2018. at 18:17, Вилер Текс рече

Ма не бре да проводаџишем, то ме не знаима. Него око купо продаје профила. Само бизнис :)

Expand  

e pa neces se ljeba najesti, pod hitno mjenjaj bizmis

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2018. at 18:25, kordun рече

ne daj se...

Expand  

Ne dam se, tako je kako je, navikao sam se, bitno je da unosim dovoljno proteina iz izvora koje mogu:) Sad bar mogu trpljeti glad, hhahaha:D

Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2018. at 11:45, БанеЛ рече

Да ли бисте га дали некоме?

Expand  

Moj profil se prenosi s kolena na koleno, po muskoj liniji i, evo, dobar je cetvrtoj generaciji. Profil, puska, zena, vlast i sarma se ne daju.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Нешин профил је један од оних у категорији маст хев. Ала би то било лудило! :smeh1:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  On 14. 7. 2018. at 11:45, БанеЛ рече

Или можда продали?

Expand  

Ne bi ga prodao, al` bi iznajmio tamo do zime, cena na mesecnom nivou se formira prema broju lajaka: 1 lajak = 2.84 dinara po trenutno vazecem kursu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...