Jump to content

Препоручена порука

On 29. 6. 2019. at 15:42, Juanito рече

Какво спиновање...

Expand  

huh.jpg

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Научници су дошли до хипотезе о антропогеном глобалном загревању и углавном се слажу. Не слажу се око озбиљности прогноза. Неки су апокалиптичари, неки баш и не. Скоро сви се слажу да човек доприноси глобалном загревању. То је чињенично стање у науци  

Е онда су упали политичари, левичари, ухватили се за најапокалиптичнију верзију, претворили је у религију и, најважније, понудили “решења”. Многи конзервативци су скептични управо око политизације и понуђених “решења”. Нису сви скептици полудели теоретичари завере који не верују научницима. Него не верују политичарима “спаситељима”. И још ме нико није убедио зашто би требало да им верују. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 30. 6. 2019. at 12:25, Juanito рече

Научници су дошли до хипотезе о антропогеном глобалном загревању и углавном се слажу. Не слажу се око озбиљности прогноза. Неки су апокалиптичари, неки баш и не. Скоро сви се слажу да човек доприноси глобалном загревању. То је чињенично стање у науци  

Expand  

... koje činjenično stanje osporava gomila ljudi sa pričom o teoriji zavere... od koji se u toj gomili ističu bilioneri, senatori i naftne kompanije... što je predmet meme-a...

пре 35 минута, Juanito рече

Е онда су упали политичари, левичари, ухватили се за најапокалиптичнију верзију, претворили је у религију и, најважније, понудили “решења”. Многи конзервативци су скептични управо око политизације и понуђених “решења”. Нису сви скептици полудели теоретичари завере који не верују научницима. Него не верују политичарима “спаситељима”. И још ме нико није убедио зашто би требало да им верују. 

Expand  

Sa ovim delom sam delimično saglasan... da, ima tu gomila levičara koji o tome lupetaju isto koliko i ovi sa druge strane, samo u drugom pravcu... Al Gore style...

Ne slažem se sa tim da mnogi konzervatici veruju naučnicima ali su samo skeptični oko politizacije i ponuđenih rešenja... rekao bih da je takvih izuzetno malo... nažalost...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Kopiram sa ove teme:

da i ovde kod mene ostane zabeležena rečenica koja maestralno opisuje današnju Srbiju:

Zaprepašćen sam činjenicom da dobar deo Beograda nema kanalizaciju. Pa, zamislite vi da prestonica "lidera u regionu", koji daje milion evra za obnovu crkve Notr Dam, koji daje milione za Republiku Srpsku, i koji za stotine miliona evra kupuje ovu ili onu televiziju, namenjuje stotine miliona evra za stadione itd. – nije u stanju da sagradi kanal da odu govna.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Aplaudirati političaru zato što je država napravila bolnicu, autoput ili most je kao da aplaudiraš bankomatu zato što ti je dao tvoje pare.

Videh negde, pa da podelim....

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2019. at 13:52, Avocado рече

Aplaudirati političaru zato što je država napravila bolnicu, autoput ili most je kao da aplaudiraš bankomatu zato što ti je dao tvoje pare.

Videh negde, pa da podelim....

Expand  

Sjajno 

• Свиђа ми се 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 13. 8. 2019. at 14:08, Bokisd рече

jos kada uzmu neki kredit, pa kamata.... :0201wink:... dajte meni da budem ministar, pa to mogu i ja... :smeh1:

Expand  

A tek kad naprave suficit - potroše na nas (i sebe) manje nego što su nam uzeli - onda su baš genijalci...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Sjajan kanal

Подели на овим сајтовима

On 27. 8. 2019. at 17:33, Avocado рече

Sjajan kanal

Expand  

Vec nekoliko nedelja ih pratim, i pomislih da postavim tamo na forum, kad - evo ti vec pohvalio!

• Радостан 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
wasabi_1024.jpg
WWW.SCIENCEALERT.COM

<p>Sushi can break your heart.</p>

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...