Поуке.орг - инфо Написано Мај 8, 2018 Пријави Подели Написано Мај 8, 2018 Резидбом винове лозе отпочела је нова сезона радова у виноградима манастира Буково. Са званичне интернет презентације ове свештене обитељи доносимо фото вест. Извор: Манастир Буково View full Странице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 8, 2018 Пријави Подели Написано Мај 8, 2018 Ja imam jedno pitanje u vezi ove i nekih slicnih tema, koje se postavljaju pod ovim nick-om: kakva je tacno poenta ovakve ili neke slicne teme? O cemu bi se ovde pricalo i razgovaralo? U pdf "duhovni zivot nase svete Crkve" pricamo o rezidbi vinograda? Ovo je cak potpuno besmisleno i kao vest, kamoli kao tema za razgovor. A ako nesto `ocete da stavite kao vest - stavite kao vest, nema potrebe da se zatrpava forum sa tim. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 8, 2018 Пријави Подели Написано Мај 8, 2018 @obi-wan Једино би могли евентуално да бришемо тему а да остане чланак на насловној. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 8, 2018 Пријави Подели Написано Мај 8, 2018 Управо сада, Драгана Милошевић рече @obi-wan Једино би могли евентуално да бришемо тему а да остане чланак на насловној. Pazi, nemam nista protiv da se prica o svemu i svacemu, ali vec nekoliko puta vidim teme ovog tipa koje, kako bi rekli ljudi - zvrje u prazno. Ni to nije neki problem, na serveru ima mesta sasvim dovoljno, ali prosto ne znam zasto bi nesto bilo tema za razgovor ako nema o cemu da se razgovara. Ako je vest, onda svakako treba da ide na glavnu naslovnu. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука