Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

?????? ??? ?????!

??? ??? ???? ????. ???????? ??? ?? ?? ??????? ????????? ?? facebooka. ?? ??? ????? ????????? ?????????, ?????? ???????? ?????? ?? ??????????? ???? ????, ???? ?????????? ???????? ?? ????? ?????? ???????????. ??????????? ??? ?? ?? ????? ??, ?????? ?? ??????,  ???????? ??? ??? ???? ?????????? ????. ???? ?? ?? ????? ?? ?????? ??? ??????? ? ??????, ??? ?? ???? ??? ?????? ?? ????? 16 ?????? ??????? ????????????. ?? ??????? ??? ???????????????. ??? ????? ?????????????? ????????? ??? ?????, ?? ??? ???? ???? ????? ? ?????? ????! ????????? ?? ?????? ??????.

??????? ? ?????? ????????? ?????.

??? ??????? ? ?????????? ?.??????????!

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свим добрим људима!

Ја се зовем Драган Јашић и родом сам из Београда давне још (половином прошлог века) 1961 Ожењен двоје деце и два Анђела-унука Јована (3) и унуке Јоване (1).Радим у ЕПС-у .Свим срцем и душом предан Васкрслом Господу .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

lepše predstavljanje ne pamtim..... 0110_hahaha 0202_238

dobro nam došao,brate... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0510_music.gif

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

?????? ??? ???? ?????? ??????!

?? ?? ????? ?????? ????? ? ????? ??? ?? ???????? ????? ??? (????????? ??????? ????) 1961 ?????? ????? ???? ? ??? ??????-????? ?????? (3) ? ????? ?????? (1).????? ? ???-? .???? ????? ? ????? ?????? ????????? ??????? .

?????????? ?????!

Подели на овим сајтовима

?? ?? ????? ?????? ????? ? ????? ??? ?? ???????? ????? ??? (????????? ??????? ????) 1961 ?????? ????? ???? ? ??? ??????-????? ?????? (3) ? ????? ?????? (1).????? ? ???-? .???? ????? ? ????? ?????? ????????? ??????? .

??????????!

????? ????? ?? ??????? ?? ?????, ??? ? ?????? ???????? ? ????????-?????????!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

??? ?? ??????? ? ?????????? ????? ? ??????!

0202_238

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Поздрав и добродошлица за оца Бранислава. Сигуран сам да ће Вам бити пријатно у нашем друштву. :smiley:

Срдачна добродошлица и нашем брату Драгану! :smiley:

Подели на овим сајтовима

Хвала свима на добродошлици. Биће ми драго да се дружим са вама.

Мало сам био на путу, ноћна мото-вожња, занимљиво и помало хладно. Зато се нисам раније јавио.

Подели на овим сајтовима

????? ????? ?? ????????????. ???? ?? ????? ?? ?? ?????? ?? ????.

???? ??? ??? ?? ????, ????? ????-?????, ????????? ? ?????? ??????. ???? ?? ????? ?????? ?????.

?? ??? ????? ?????? ?????????? , ??? ? ??? ?? ???? ? ????????, ? ???? ?? ?? ??? ???????? ??????, ????? ????.

Подели на овим сајтовима

?? ??? ????? ?????? ?????????? , ??? ? ??? ?? ???? ? ????????, ? ???? ?? ?? ??? ???????? ??????, ????? ????.

????? ?? ?? ?????, ????? ?? ?? ???????.  0205_whistling

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=0M5vXI8fkcI

???? ???? ???? ?? ???????? ??????? ????????? ?? ?? ????? ?? ???? ??????. ???? ?? ?? ?? ??????? ???? ???? ?? ????? ?? ??? 77.191 ?????? ? 2.786 ????.  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Оци и браћо, мој проблем са овим видом комуникације је ужасно спор интернет, тако да сам више пута губио стрпљење и одустајао. Можда ће се и то решити у догледно време.

Хтео бих да мало више говорим на тему наркоманије, јер је то куга овога времена, и биће и горе. Нисам видео да ли је та тема покретана, молим за информацију. Ако је некоме хитно, може ми послати приватну поруку.

Поздрав и благослов од проте Бранислава (озлоглашеног).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...