Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mi smo krasna moderacija!

Casticemo te sa jos par dana!

U narednih 90 dana ti kuckamo  0104_cheesy

Welcome Da'V  0104_cheesy

moze, al' necu da budem na internetu od 15-tog dec. do 4(5.. 6..)- tog januara

e, kad smo tu , SRECNA VAM NOVA GODINA! da ne zaboravim sutra pred odlazak ...

'dje ches?  0104_cheesy

pos'o ... [tour]

Sve najbolje!!!!  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Mi smo krasna moderacija!

Casticemo te sa jos par dana!

U narednih 90 dana ti kuckamo  0104_cheesy

Welcome Da'V  0104_cheesy

moze, al' necu da budem na internetu od 15-tog dec. do 4(5.. 6..)- tog januara

e, kad smo tu , SRECNA VAM NOVA GODINA! da ne zaboravim sutra pred odlazak ...

'dje ches?  0104_cheesy

pos'o ... [tour]

Paa, dobrodošao i bolje ostao  0104_cheesy klapklap

Подели на овим сајтовима

Da Vinci,dobrodosao! 0110_hahaha

Svi prijatelji mog brata Agapija su i moji prijatelji! :drugarstvo:

Svrati na kaficu i zurkicu u Zenski kutak! 0110_hahaha

a ima li neki muski kutak ovde? ... pa, da ja vas pozovem....

ili je k'o u zivotu : zenske imaju svoj kutak , a ostalo ...  0110_hahaha

Agapije Kokali? je  0110_hahaha !

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Помаже Бог свима!

Нов сам међу вама. Пријавио сам се на наговор пријатеља са facebooka. Ја сам прота Бранислав Перановић, раније управник центра за наркоманију Црна Река, сада епархијски саветник за борбу против наркоманије. Прикључујем вам се са жељом да, колико је могуће,  помогнем око ове куге савременог доба. Било би ми драго да прођем без пљувања и претњи, јер је тога бил одоста за мојих 16 година бављења наркоманијом. Да очувамо тон добронамерности. Што рекао блаженопочивши патријарх наш Павле, да нам речи буду благе а докази јаки! Опростите на дужини поруке.

Поздрав и Божији благослов свима.

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошли !

Заиста нема разлога за претње  или било какве ружне речи.   https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif

Ако постоји начин да Вам се помогне у раду, пишите....

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

?????? ??? ?????!

??? ??? ???? ????. ???????? ??? ?? ?? ??????? ????????? ?? facebooka. ?? ??? ????? ????????? ?????????, ?????? ???????? ?????? ?? ??????????? ???? ????, ???? ?????????? ???????? ?? ????? ?????? ???????????. ??????????? ??? ?? ?? ????? ??, ?????? ?? ??????,  ???????? ??? ??? ???? ?????????? ????. ???? ?? ?? ????? ?? ?????? ??? ??????? ? ??????, ??? ?? ???? ??? ?????? ?? ????? 16 ?????? ??????? ????????????. ?? ??????? ??? ???????????????. ??? ????? ?????????????? ????????? ??? ?????, ?? ??? ???? ???? ????? ? ?????? ????! ????????? ?? ?????? ??????.

??????? ? ?????? ????????? ?????.

????? ?????, ?????????? ?? ?? ??  ??????, ??????? ?? ?????? ?? ???? ????? ?????????? ????? ?? ???? ???? ??? ??????? ???????? ???? ????? ? ??????, ??? ? ???????? ???????????, ???? ? ? ???????? ?????????? ?????????.
Подели на овим сајтовима

• Гости

?????? ??? ?????!

??? ??? ???? ????. ???????? ??? ?? ?? ??????? ????????? ?? facebooka. ?? ??? ????? ????????? ?????????, ?????? ???????? ?????? ?? ??????????? ???? ????, ???? ?????????? ???????? ?? ????? ?????? ???????????. ??????????? ??? ?? ?? ????? ??, ?????? ?? ??????,  ???????? ??? ??? ???? ?????????? ????. ???? ?? ?? ????? ?? ?????? ??? ??????? ? ??????, ??? ?? ???? ??? ?????? ?? ????? 16 ?????? ??????? ????????????. ?? ??????? ??? ???????????????. ??? ????? ?????????????? ????????? ??? ?????, ?? ??? ???? ???? ????? ? ?????? ????! ????????? ?? ?????? ??????.

??????? ? ?????? ????????? ?????.

??????? ??????? ??? ??? ? ?????????? ??? ?? ?????!

???????, ?????????????? ?? ??????????? ??? ? ????????? ?????????, ???????? ????? ???????????!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...