Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Добро нам дошли нови чланови и да сте живи и здрави . Бог вам дао све најбоље.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима на форуму од новог члана, моје маленкости  8086.gif. Надам се лепом дружењу и морам да кажем да је сајт пун података исто тако и форум. 

Свако добро у Господу!

Христос Воскресе!

Ваистину Воскресе!

Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog, forumaši!  :)  Zovem se Marija, iz Beograda sam, studiram ekonomiju, malo crtam portrete, pokušavam i da slikam , mnogo volim muziku, dobre knjige, prirodu (a ko pa ne voli )... i svašta nešto još, ali za sada toliko o mojoj malenkosti. I, da, volim na neke teme malo da filozofiram. :D  A na neke volim i mnogo...

Radujem se druženju sa vama ovde.  :)

Svako dobro!

"...Nad svom ovom grdnom mješavinom opet umna Sila toržestvuje."

Подели на овим сајтовима

Clarissa, dobro nam dosla na forum... :bendoff:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог, драги сви! 

Да вам се и ја представим!  :))) Имам 24 године и живим у Крагујевцу. У слободно време најчешће волим да се бавим ручним радовима  1324_womensили да кувам, тад мојој срећи нема краја. :cheesy3: Верујем да ћу овде пронаћи много занимљивих тема и одговора и унапред се радујем дружењу са вама.

Свако добро вам желим! 

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  On 13. 4. 2014. at 20:56, Grizzly Adams рече

Добро нам дошла!

Леп надимак... :)

Хвала лијепо. :) 

Па хајде, представићу се, јер многи мисле да сам ја неко други. Овако.. 

Ја сам Драгана, рођена сам у Бијељини.Имам 20 година, удата сам. Живим у Швајцарској. Волим да кувам, пецам, играм фудбал, слушам музику, пишем и читам. Обожавам књиге. Вољела бих да имам петоро дјеце. :) Не волим када ме неко осуђује, прије него што ме је упознао, као што раде појединци на овоме сајту. Волим да знам свашта, веома сам радознала, зато и постављам пуно тема. Ето, толико.  :)))

Подели на овим сајтовима

On 13. 4. 2014. at 20:56, Grizzly Adams рече

Добро нам дошла!

Леп надимак... :)

Извињавам се, нисам теби хтјела да одговорим. 

Подели на овим сајтовима

Semberac dobrodoso opet! :D

Koje ribe pecas u svajcarskoj, imas neke slike ulova? :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...