Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

On 10. 12. 2013. at 13:43, Дејан Бићанић рече

Добродошли на сајт :)

Сајт је поприлично велик, све ове теме смо покретали и ту су негде :)

Hvala. Da, vidim da je sajt velik i da će mi trebati malo vremena da se snađem i iskopam ono što tražim. :)

Sad mi pade na pamet kako je neki svetac rekao da je Isus Krist kao rudnik zlata u kojem uvijek treba kopati da bi bili bogati.

On 10. 12. 2013. at 14:28, verum est in beer рече

Hvala. Brzi ste. Sad ću se dati na čitanje.

On 10. 12. 2013. at 13:49, Martirije рече

@@MariaElena,

Dobro nam došli na ŽRU,

možda bi vam po odgovaralo da postavite zasebnu temu u pdf Ikumenizam ,

tako će te lakše pratiti vašu temu.

Zahvaljujem. Dobra ideja. Učiniti ću tako, jer pitanja i nedoumica uvijek ima.

Подели на овим сајтовима

Red je da se predstavim i ja...

Dobar dan, divne duše, ovog Foruma. :)

Pretražujući nešto vezano za molitve, naiđoh na Vaš sajtić.

Ja se zovem Srdašce, prezime mi je Nežno. :)

Volim da pišem o lepim i nežnim stvarima. Jedno sam osećajno biće, koje se nada, da će baš na ovom mestu, naći svoje mesto pod Suncem. :)

Nadam se da ćemo se lepo družiti, pisati, diskutovati i saznavati nove stvari, jedni od drugih.

Sve Vas puno ljubim & pozdravljam. :*

Подели на овим сајтовима

Pozdravljam sve clanove.

Bio je red da se vec jednom registrujem i ukljucim u razgvore s' obzirom da vas vec duze vreme citam.

Koliko vidim, dosta cu moci ovde da naucim, i ono, to je bas cool :p

Jel' dosta ? :-)

Подели на овим сајтовима

Ma predstavljanje nije obavezno, nego mi to uvek ponudimo ljudima, jer ih ima koji zele da se predstave, pa da ne lutaju... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Поздрав за све нове чланове! Добро дошли!

Подели на овим сајтовима

Dobro nam dosao na forum... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pozdrav za sve, moje ime je Markovic Slavka, imam 17 godina, ucenik sam 3. godine ekonomske skole, jako volim veronauku, poklonicka putovanja i sve vezano za nasu veru. Na ovom sajtu sam pronasla odgovore na neka pitanja koja su me interesovala, naucila sam dosta toga i ucicu i dalje uz vas, ponekad ste me svojom duhovitoscu nasmejali kada sam vas citala, hvala na tome. Primecujem ima ovde dosta divnih ljudi. :-)

Подели на овим сајтовима

On 16. 12. 2013. at 22:34, Markovic S. рече

Pozdrav za sve, moje ime je Markovic Slavka, imam 17 godina, ucenik sam 3. godine ekonomske skole, jako volim veronauku, poklonicka putovanja i sve vezano za nasu veru. Na ovom sajtu sam pronasla odgovore na neka pitanja koja su me interesovala, naucila sam dosta toga i ucicu i dalje uz vas, ponekad ste me svojom duhovitoscu nasmejali kada sam vas citala, hvala na tome. Primecujem ima ovde dosta divnih ljudi. :-)

Slavka, dobro nam dosla na forum. Pozdrav od jednog veroucitelja... :)

Подели на овим сајтовима

Добро нам доли на форум.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Добродошлица свим новопридошлим члановима :)

Искрено се надам да ће свако на сајту да нађе оно што воли, имамо баш свега и у свим бојама :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Iskusenik Dragan,ako Bog da,buduci monah Nektarije.. :) Manastir Bradaca ovaj debeli sa naslovne fotografije.. :D kad dodjete u Bradacu,upoznacete me.. :)  cekam vas  :D

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

@@Manastir Bradaca,

Добро нам дошао брате! Ми се знамо и са фејса :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...