Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

?????? ??? ?????, ?? ??? ?????, ??????? `75, ??????, ????? ????, ????? ? ????, ????????, ?????, ??????????, ??? ??????? ??? ?? ???-?. ?? ???????????? ????????? ??? ?????????? ??????? ?? 2000. ??????.  srcee ???? ????????? ???? ???? ? ?????????? ?? ????? ????? ?????? ? ??????????? ?? ?????? ??? ??? ?????????? ?? ????? ?? ? ????? ???? ????????? ?? ????? ? ????????.  0205_whistling

sabrate moj i druze drago mi je da si tu.

radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici

Подели на овим сајтовима

Занимљиво... Па да и ја откријем свој идентитет. Младен Миливојевић из Пожеге. Још пар месеци ћу имати статус студента Богословског факултета у Београду. Нисам имао ове године могућности да дођем на саборовање у Дубоку, али имам жељу да многе од вас лично упознам, нарочито Лазарицу. Верујем да ће доћи време и за то. Иначе имам 25 година и ако то некога уопште занима, слободан сам, немам https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1317_womens' />. И поред тога што волим монаштво не намеравам да кренем тим путем, јер ми је парохијски живот већа љубав. Примећујем на сваком кораку да су људи отворени, гладни и жедни смисла и вечног живота, а да пастири и они који су позвани на такву службу не маре много за тим и остављају многе да тумарају и живе у својој самодовољности... Ово је изазов и позив за све на одговорност...

Верујем да ћу повремено проналазити време да се укључим у поједине теме овог форума и учествовати у богоугодном подухвату на коме се сви ви већ налазите. Наравно имам и много других обавеза и послушања... Надам се да ћемо заједно узрастати у радости и љубави кроз литургијски начин постојања. Поздрав за оце и све остале форумаше!

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог,

Ево придружио вам се и Звонко М. кога вероватно знате са разних форума од кад постоји интернет. 1317_womens

Тренутно са породицом живим "преко баре" и бавим се развојем софтвера, а оригинално сам суграђанин брата Огњена.

Живи ми били

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Zovem se Lidija,imam 43 godine,najveca sam neznalica na svetu u oblasti komunikacije preko racunara. Posto nisam sigurna da ce mi ova poruka biti uspesno plasirana (nisu ni prethodnih nekoliko) ovim je zavrsavam.

p. s. Za slucaj da pokusaj uspe-sve vas pozdravljam.  klapklap

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

ako ne daj Bože uspe a..... 0104_cheesy

e,pa uspela si Lidija,Bile Gejtsu jedan....dobrodošla na forum.... klapklap

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Zovem se Lidija,imam 43 godine,najveca sam neznalica na svetu u oblasti komunikacije preko racunara. Posto nisam sigurna da ce mi ova poruka biti uspesno plasirana (nisu ni prethodnih nekoliko) ovim je zavrsavam.

p. s. Za slucaj da pokusaj uspe-sve vas pozdravljam.  ne_shvata

Uspelo  klapklap

polako niko se nau?en nije rodio, sve nas je neko obu?io,

ovde na ovom linku imaš temu pitajte Moderatore pa sev što ti nije jasno tamo, neko ?e se ve? na?i da ti pomogne 0703_read

http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,20.0.html

samo klikneš na link i tamo si

:smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...