Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Zovem se Lidija,imam 43 godine,najveca sam neznalica na svetu u oblasti komunikacije preko racunara. Posto nisam sigurna da ce mi ova poruka biti uspesno plasirana (nisu ni prethodnih nekoliko) ovim je zavrsavam.

p. s. Za slucaj da pokusaj uspe-sve vas pozdravljam.  ne_shvata

?????????? ??????, ????? ?? ???! ??? ?? ?? ???? ?????, ?????, ??????, ???????  0703_read... ??? ????? ?? ???? ?????, ?????? ?? ???? (?????? ?? ???? ???? ?????):

http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,58.0.html

klapklap

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Их бре Лазарице, већ смо почели исто и да размишљамо, да се исто понашамо. Знам те-знаш ме! klapklap

Подели на овим сајтовима

Posto sam se povratila od soka zbog nenadanog bljeska moje genijalnosti,svim srcem svojim vam se zahvaljujem na dobrodoslici.

0104_cheesy

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Jos jednom,hvala na dobrodoslici i podrsci.Zaista mi je bila potrebna.Divni ste.Verujem da nam je svima ovaj forum na duhovnu korist i radost.

Karadjordje,hvala za spot.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Добро дошао брате Звонко и БОГ те благословио на твом раду и труду за нашу свету вјеру у борби против гадних јереси и секти  8084.gif

Убијеђен сам да ћеш нас напојити знањем искуством у борни са овом древном а савременом пошасти  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

??? ?? ??? ????:

0104_cheesy

Moram priznati da mi se ovo MNOGO vise svidja.Ne zameri mi na iskrenosti.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Има ли неко да није био у Дечанима? Знам да ово није тема, али кад их Карађорђе приказа....

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

???????  0104_cheesy

A jesi li slusao Divnu Ljubojevic?Ima je na youtube,ali ja ne umem da ti to posaljem.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...