Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 24. 1. 2012. at 20:46, Радован 1996 рече

Pozdrav svima ja sam Radovan iz Banja Luke... Nek vam svima Bog dragi da zdravlja seće............ slavabogu

Dobrodošao Radovane! slavabogu 0442_feel 0442_feel 0442_feel

algabacaju 319.gif

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Извињавам се због непристојности, јер се раније нисам представио. Зовем се Славко и живим у Београду. Желим вам свима свако добро од Господа!

Надам се да ће вама бити пријатно и лијепо у мом друштву, као што је и мени у вашем : )

Подели на овим сајтовима

Ма, ја слободно мислим и слободно говорим. Само се трудим да не повриједим некога својим надобудним ставом, агресијом, сујетом, мојим свађалачим менталитетом који покушавам савладати ...

Пусти ти зезање, већ су ме избацили из библиотеке јер исијецем слике и мастим књиге : ) А ја се хвалио - друг члан, два прста...

Подели на овим сајтовима

добродошао Славко...чим је теби пријатно са нама , биће и нама пријатно са тобом... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Хвала најљепша свима на добродошлици! Ипак, желио бих да останем "амониман" (живим на трећем спрату, плава врата, имам милион еура које чувам код комшије... : ) )

Немој, молим те, само о воћу - због њега сада морам да се знојим и радим а жена да ми звоца. А било је, кажу, тако лијепо у врту... : )

Подели на овим сајтовима

Ведрана, Радоване, Хорацио, и од мене једно вееееелико ДОБРО НАМ ДОШЛИ !!!!!

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...