Радован 1996 Написано Јануар 24, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2012 Pa lepo je Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радован 1996 Написано Јануар 24, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2012 Bas je lepa ova stranica :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 24, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2012 smajolik78 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јануар 24, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2012 On 24. 1. 2012. at 20:46, Радован 1996 рече Pozdrav svima ja sam Radovan iz Banja Luke... Nek vam svima Bog dragi da zdravlja seće............ slavabogu Dobrodošao Radovane! slavabogu 0442_feel 0442_feel 0442_feel algabacaju 319.gif "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Извињавам се због непристојности, јер се раније нисам представио. Зовем се Славко и живим у Београду. Желим вам свима свако добро од Господа! Надам се да ће вама бити пријатно и лијепо у мом друштву, као што је и мени у вашем : ) DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Ма, ја слободно мислим и слободно говорим. Само се трудим да не повриједим некога својим надобудним ставом, агресијом, сујетом, мојим свађалачим менталитетом који покушавам савладати ... Пусти ти зезање, већ су ме избацили из библиотеке јер исијецем слике и мастим књиге : ) А ја се хвалио - друг члан, два прста... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Ја сам овде инкогнито dusha је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 добродошао Славко...чим је теби пријатно са нама , биће и нама пријатно са тобом... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Dobrodošao Horatio, 4869 Slavko, brate, osećaj se k'o u sopstvenom špajzu...uzmi šta ti duša hoće. Samo, nemoj zabranjeno voće... sHa_sarcasticlol :blink: 1736_action .smeha. ............. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Хвала најљепша свима на добродошлици! Ипак, желио бих да останем "амониман" (живим на трећем спрату, плава врата, имам милион еура које чувам код комшије... : ) ) Немој, молим те, само о воћу - због њега сада морам да се знојим и радим а жена да ми звоца. А било је, кажу, тако лијепо у врту... : ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Paki i paki... I bice opet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 27, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 свима новопридошлима smajolik78 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 27, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2012 Ведрана, Радоване, Хорацио, и од мене једно вееееелико ДОБРО НАМ ДОШЛИ !!!!! Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
xpictianoc Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Поздрав свима, ја сам Марћин из Пољске Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 On 28. 1. 2012. at 18:32, xpictianoc рече Поздрав свима, ја сам Марћин из Пољске 301 Добродошао Марћине од Пољске! Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука