Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pomaže Bog!  0202_238

Ja sam Ana iz Bara, imam 17 godina i 3. sam razred gimnazije. Za forum sam saznala preko jedne grupe na fejsu, tačnije one "Ja sam pravoslavan/na i slušam rock".  dada Jako mi se dopala atmosfera ovdje i jednostavno sam morala da se registrujem  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Pomaže Bog!  0202_238

Ja sam Ana iz Bara, imam 17 godina i 3. sam razred gimnazije. Za forum sam saznala preko jedne grupe na fejsu, ta?nije one "Ja sam pravoslavan/na i slušam rock".  :) Jako mi se dopala atmosfera ovdje i jednostavno sam morala da se registrujem  0104_cheesy

????? ??? ????? ??? ?? ??? ??????????? ????? ! 319.gif

????? ?? ??? ???? ??????? ? ????? ??????? ! 0202_238

? ???????, ?? ????? ????, ????, ????...?? ?? ??? ??????? ?????? ? ??????? ???? ?????????! :) 0442_feel 0442_feel

prvo reci skochi pa slusaj hip-hop

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог! Ја сам Ана, имам 21-у годину и користим ову прилику да се поздравим са свима. Лепо је било у вашем друштву, морам вас напустити на неко време, вечерас путујем у Црну Гору. Одлазим у манастир Рустово... И извињавам се свима ако сам писала несто лоше, тј. нисам имала намеру било кога да увредим.  0202_238

Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima.

Подели на овим сајтовима

?????? ???! ?? ??? ???, ???? 21-? ?????? ? ???????? ??? ??????? ?? ?? ????????? ?? ?????. ???? ?? ???? ? ????? ???????, ????? ??? ????????? ?? ???? ?????, ??????? ??????? ? ???? ????. ??????? ? ???????? ???????... ? ????????? ?? ????? ??? ??? ?????? ????? ????, ??. ????? ????? ?????? ???? ???? ?? ???????.  0202_238

?????? ???,? ??? ?? ?????? ???????? ??? ???????? ?????? ?? ?????????  0104_cheesy
Подели на овим сајтовима

е сад званично да се упознамо  0202_238

добро дошла и ти Ана, и пиши слободно, критике су пожељне и стимулишемо их.  0202_238

спам онако  :)

Подели на овим сајтовима

Хвала вам свима, ако се будем вратила прво ћу са вама поделити утиске!!! 0102_laugh

И посебан поздрав Меди!!! 0409_feel

Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima.

Подели на овим сајтовима

dobro dosla Ana joooj

zelim ti sreca n put joooj

ajde nam reci ako si Ana, a sto si Petr@ ?

Hvala ti!!! 0102_laugh 0409_feel joooj Petra@ sam zato sto volim to ime, a i da budem iskrena moja jedina prava i iskrena ljubav se zove Petar. :) 

Подели на овим сајтовима

Ana i Ana,pomaze Bog!Dobrodosle! 0102_laugh

Svratite u Zenski kutak na kaficu i zurku! 0409_feel

Bog pomagao!!!Eto me na brzinu na kaficu, voz mi je veceras u 23:00...Hvala na pozivu

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...