Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

zao mi je sto bas ja moram to da ti kazem ali-nece  :cheesy3:

????? ?? ?????, ??????? ?????? ????????, ??? ?? ?????? ????? ?? ?? ????????? ? "?????? ?? ???? ??? ?? ???????".

ma nece da kaze nista nego zavitlava

radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici

Подели на овим сајтовима

Поздрав Ивану и осталима! Заживело је оно о чему смо Иван и ја причали...

Док се мало извучем из гужве ето мене овде редовно....

Још једном поздрав свима!

.

..

...

Подели на овим сајтовима

??????? ????? ? ????????! ???????? ?? ??? ? ???? ??? ???? ? ?? ???????...

??? ?? ???? ??????? ?? ????? ??? ???? ???? ???????....

??? ?????? ??????? ?????!

????? ??????????, ???????? ??

Подели на овим сајтовима

takodje zelim i dobrodoslicu nasem malom bratu leksandru91 i nadam se da ce nas vazda radovati svojim pisanijem :D

dobrodosao bato :D

hvala,seko  :D

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

takodje zelim i dobrodoslicu nasem malom bratu leksandru91 i nadam se da ce nas vazda radovati svojim pisanijem :D

dobrodosao bato :)

hvala,seko  :D

grozan si a ja te posvedocio kkao dostojnog u ispovednom pismu :D

Подели на овим сајтовима

buhahahaha

Постављена слика

za one koji me vec dugo pitaju da li licim na mocarta.....vidite i sami

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog svima

Evo malo reci i o meni,zasto kazem malo reci..iz prostog razloga zato sto i sam sam nem pred tajnom svog bica,i mogu vam reci veoma malo o sebi...jer kada bih vam imao dosta pricati,verovatno bih dosta pogresio,i iskrivio sliku o sebi,jer kako nas sveti oci uce,poznajte sebe u bezmolviju,i molitvi,i zajednici sa Bogom i ljudima...Stoga mislim da je besmisleno da vam pricam o sebi,jer ni sam sebe ne poznajem dovoljno..ali eto kada pocnemo da se upoznajemo sa sobom,iz raznih situacija u zivotu,pa ili nas neko povredi,ili smo tuzni,usamljeni,ili imamo potrebu da verujemo u nesto,u izbavljenje od ropstva tuge,i ocaja..onda se zaista zapitamo nad sobom,ali odgovor nalazimo tesko,jer sami u sebi ne mozemo naci odgovore,i izbavljenje..to je osnova svih antropolskih pitanja..a to je postojanje,i  izbavljenje..Stoga kao covek imam teznju da verujem,jer mislim da je sastavni deo svakog coveka vera..ali naravno ne bilo koja vera,ili religija..vec samo ona koju zivo osecamo,i koju zivo zivimo,i koja zivi u nama..zato mogu za sebe reci da sam samo jedan iskreni Bogotrazitelj,koji bdi,nad tajnama bica,i postojanja...Eto reci vec pocinju da blede...Nadam se da cemo se lepo druziti,i upoznavati jedni druge u zajednici Gospoda naseg Isusa Hista..jer van Njega zivota nema...

"JER KOJI LJUBI BLIZNJEG SVOGA ISPUNIO JE ZAKONE"..pa zar covek ne zastane pred ovim velicanstvom i zacuti..

LJUBAV JE PUNOCA ZAKONA...volimo se,jer cim pocnemo misliti o nekome,i njegovim postupcima ne volimo ga jer mu vec sudimo,a ne znamo ni sebe..stoga cutimo nad sobom i volimo se..:)To je jedina zapovest da volimo,u tome je sva punoca..

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Добродошао драги брате Александре, скоро нисам овако нешто лепо прочитао. Осећам да ћемо имати врло плодне разговоре, које ће нам бити на велику духовну корист и радост. Бог Те благословио!

Подели на овим сајтовима

?????????? ????? ????? ??????????, ????? ????? ????? ????? ???? ????????. ?????? ?? ???? ????? ???? ?????? ?????????, ???? ?? ??? ???? ?? ?????? ??????? ?????? ? ??????. ??? ?? ???????????!

rekoh ti oce da je moj bata cudo

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима!

Горан из Епархије нишке, рођен 1974., ожењен и отац троје деце, студент на ПБФ-у у Београду... довољно, за почетак.  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...