Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мислим да ћеш завршити ово своје мисионарење пре него што си га и започео...

Уосталом, твоје писање ми мирише на некога... сада ћемо то проверити.

Cijenjeni gospodine Cvetkovicu, da bih Vas postedio pretjerane upotrebe Vaseg cijenjenog nosa, kojim zelite da me intezivno omirisetem ja cu Vam pomoci u poslu.

Jovan Zilot je Vukman Cejovic, koji se 17.12.2011 godine krstio u Crkvu istinitih pravoslavnih hriscana, poznatu pod nazivom "GOH".

Zahvaljujuci Vama licno, gospodínu Aleksandru Djakovcu i mnogima drugima, ja sam spoznao Istinu.

Zbog toga ostajem Vas duznik do kraja zivota.

Kao sto sam rekao, nije mi namjera da vrijedjam niti da provociram. Kao istiniti pravoslavac, imam obavezu i prema Bogu i prema Vama koji kroz mene i ostale zilote mogu spoznati istinitu vjeru, kojoj ako pridju mogu biti i spaseni od vjecnoga ognja.

Zaista mi nije namjera da ovdje unosim pometnju, nego da jednostavno razgovaramo.

Ako je na Vasem forumu jedino zilotima, pogotovo, ako je Vukmanu-Jopvanu Cejovicu zabranjeno da pise, onda cu ja to da postujem.

Toliko od mene, bilo kako da odlucite, ja Vas licno pozdravljam i zelim sve najljepse.

Подели на овим сајтовима

Auuuuuu, eufemizmi eufemizmi...ne mirise mi to na dobro novbreeeee

Са овог форума су бановани и „обични цркворушитељи” попут Родољуба Лазића, где онда један, секташ, псевдоревнитељ да мирише на добро...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да Чејо, видим вечерас си веома фин... када се само сетим како си на расколничким сајтовима пљувао по Цркви некако ми буде и драго што се више не позиваш на наше Епископе и СПЦ.

Не знам зашто Ти баш ништа не верујем... уосталом, ово није тема за ћаскање већ за упознавање са члановима форума. Дакле, ипак сам добро претпоставио да је Чеја у питању :)

Подели на овим сајтовима

Агнсте, већ дуго се држиш за главу. Да пробаш са Аспиринима?
Мислим да су ник и аватар баш одговарајући за један форум...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Да Чејо, видим вечерас си веома фин... када се само сетим како си на расколничким сајтовима пљувао по Цркви некако ми буде и драго што се више не позиваш на наше Епископе и СПЦ.

Не знам зашто Ти баш ништа не верујем... уосталом, ово није тема за ћаскање већ за упознавање са члановима форума. Дакле, ипак сам добро претпоставио да је Чеја у питању :)

Moje predjasnje stanje je bilo stanje koje se moze opisati kao "cardak ni na zemlju ni na nebu".

Nema potrebe da mi vise ne vjerujete, zaista iskreno pisem, otvoreno vam kazem da sam se krstio u Crkvi istinitih pravoslavnih hriscana "GOH" i time zavrsio dugogodisnje lutanje i spasio se sigurne sizofrenije.

Nije dobro da mi prijetite, jer pod prijetnjom pravim mnoge stamparske i gramaticke greske.

Raduje me kada i Vi vidite, da je Ceja, sada Jovan, mada mi je i ono bivse zivotinjsko ime "Vukman" osvesteno, pa sam sada Vukman-Jovan Cejovic, dakle raduje me kada i vi vidite da sam se promijenio i postao finiji i bolji.

Uz druzenje sa mnom moguce ce biti i Vama da se spasete.

Srdacan pozdrav.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...