Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Занимљиво да већина форумаша који се овде представе,готово више ништа и не пишу, и ово им дође као прва и последња порука... :-

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Занимљиво да већина форумаша који се овде представе,готово више ништа и не пишу, и ово им дође као прва и последња порука... :-

Interesantna konstatacija 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Dobrodoša i nadam se da ćeš i ostati :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog.

O pa tek sada vidim da postoji kutak za nase predstavljanje a da to nisam ucinila,izvinjavam se bighugbighug . Zovem se Helena 4869 ,srecno sam udata i imam dvoje dece. Dvadeset sedam mi je godina,radim u prosveti,u Muzickoj skoli,ucim decicu,osnovce i srednjoskolce klasicnoj muzici i sviranju na klaviru

0511_music . Volim veru Pravoslavnu,pored braka i porodice i ona me veoma interesuje i ispunjava. Volim svoju divnu zemlju Srbiju srcee i ne krivim je za tesko stanje koje nas ponekad snalazi,uz pomoc Boziju,sami smo graditelji svog zivota i uvek se nadam da ce biti bolje. Na forumu sam da prozborim po koju sa jednodusnima i istomisljenicima ((dodacu, ''rasprava'' sa ostalima(ateistima) me uopste ne zanima tako da odustanite na vreme Just_Cuz_19 )) . Puno pozdrava iz prelepog i mirnog gradica u kom zivim,trenutno zavejane Raske winter .

Подели на овим сајтовима

Dobro vece dobri ljudi. Ja sam zilot, krstio sam se 17.12.2011 godine u grckoj starokalendarskoj Crkvi "GOH", pod upravom vladike Kalinika.

Tamo sam dobio ime Jovan, po Svetom Jovanu Damaskinu, ali mi je osvesteno i moje bivse ime, pa su mi obadva imena u upotrebi.

Nemam namjeru da budem nekulturan, niti ikoga da vrijedjam.

Ako dozvolite, ja bih da malo misionarim medju vama, kulturno i po svim pravilima bon tona.

Ako moze a ako ne moze, onda cu da postujem i to.

Подели на овим сајтовима

Dobro vece dobri ljudi. Ja sam zilot, krstio sam se 17.12.2011 godine u grckoj starokalendarskoj Crkvi "GOH", pod upravom vladike Kalinika.

Tamo sam dobio ime Jovan, po Svetom Jovanu Damaskinu, ali mi je osvesteno i moje bivse ime, pa su mi obadva imena u upotrebi.

Ako dozvolite, ja bih da malo misionarim medju vama, kulturno i po svim pravilima bon tona.

a cuj zilot...pa ja ne znam nijednog zilota,bas mi drago da si stigao,hajde dodji na onu temu o seksu da cujemo tvoje misljenje :lol:
  • Волим 1

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Добро дошао. У ком смислу да "мисионариш"? Да шириш идеје раскола? То ти нећемо дозволити.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Добровече и добродошао,

Драго нам је што си са нама и то је заиста лепо и фино. Но, мисионарење зилота који су се одвојили од Мајке Цркве и разделили се у стотине фракција овде није дозвољено. Можемо разговарати о еклисиологии, животу у вери, било чему али никако се не могу ширити расколничке идеје. Ово је сајт Српске Православне Цркве и свако је добродошао, ако је добронамеран.

Подели на овим сајтовима

Anajrime, ja sam covjek od krvi i mesa. Jos nisam operisan nekom teskom operacijom, tako da su mi svi organi u dobroj upotrebi.

Ipak, iako smo od krvi i mesa, kao hriscani bi trebalo da zivimo po Hristu. Ako nista drugo, onda bi trebalo barem da se trudimo, da tako zivimo.

Od kada sam postao pripadnik istinske pravoslavne Crkve, osjecam jos vecu obavezu da tako zivim. Takodje je i Blagodat Bozija neuporedivo jaca nego kada sam bio u svjetskom ekumenistickom pravoslavlju.

Ako ima nekoga, ko je grijehu bluda bio sklon, onda sam to ja, pa sam izmedju ostaloga i zbog toga prisao istinitoj Crkvi Bozijoj, da bih kroz Svete Tajne i kroz krstenje dobio od Boga oruzje za borbu protiv grijeha, oruzje, koje u svjetskom pravoslavlju nisam imao.

Eto, to je moj komentar u vezi tvoje teme o seksu.

U vezi te teme bolje se obrati pripadnicima papo-katolicke crkve, jer sam skoro u novinama procitao da je rimski papa blagoslovio onanisanje mirjana, zbog doprinosa njihovom zdravlju. Tu cinjenicu su utvrdili papski doktori i psiholozi.

Da li je onanisanje zdravo samo za papo-katolicke mirjane ili ono doprinosi zdravlju papo-katolickih svecenika i samoga pape, to mi nije poznato.

Подели на овим сајтовима

Anajrime, ja sam covjek od krvi i mesa. Jos nisam operisan nekom teskom operacijom, tako da su mi svi organi u dobroj upotrebi.

Ipak, iako smo od krvi i mesa, kao hriscani bi trebalo da zivimo po Hristu. Ako nista drugo, onda bi trebalo barem da se trudimo, da tako zivimo.

Od kada sam postao pripadnik istinske pravoslavne Crkve, osjecam jos vecu obavezu da tako zivim. Takodje je i Blagodat Bozija neuporedivo jaca nego kada sam bio u svjetskom ekumenistickom pravoslavlju.

Ako ima nekoga, ko je grijehu bluda bio sklon, onda sam to ja, pa sam izmedju ostaloga i zbog toga prisao istinitoj Crkvi Bozijoj, da bih kroz Svete Tajne i kroz krstenje dobio od Boga oruzje za borbu protiv grijeha, oruzje, koje u svjetskom pravoslavlju nisam imao.

Eto, to je moj komentar u vezi tvoje teme o seksu.

U vezi te teme bolje se obrati pripadnicima papo-katolicke crkve, jer sam skoro u novinama procitao da je rimski papa blagoslovio onanisanje mirjana, zbog doprinosa njihovom zdravlju. Tu cinjenicu su utvrdili papski doktori i psiholozi.

Da li je onanisanje zdravo samo za papo-katolicke mirjane ili ono doprinosi zdravlju papo-katolickih svecenika i samoga pape, to mi nije poznato.

osamucen osamucen osamucen

Подели на овим сајтовима

Добровече и добродошао,

Драго нам је што си са нама и то је заиста лепо и фино. Но, мисионарење зилота који су се одвојили од Мајке Цркве и разделили се у стотине фракција овде није дозвољено. Можемо разговарати о еклисиологии, животу у вери, било чему али никако се не могу ширити расколничке идеје. Ово је сајт Српске Православне Цркве и свако је добродошао, ако је добронамеран.

Postovani gospodine Cvetkovicu, koliko mi je poznato na Vasem forumu pisu pripadnici raznih religija, koji se trude da svima vama priblize njihova gledista, dakle da misioniraju.

Pod pojmom "misioniranje" mozemo razumjeti mnogo toga.

Da li bi Vi bili ljubazni da mene, kao pripadniku istinske pravoslavne Crkve dozvolite da o svojoj vjeri pisam, barem onoliko koliko o svojoj vjeri pisu ovdje prisutni papo-katolici i muslimani, ni manje ni vise od toga.

Da budem administrator Vaseg cijenjenog foruma, po ugledu na neke papo-katolike, koji Vas forum uredjuju, zajedno sa Vama, to zaista necu traziti.

Moja je zelja da jednostavno razmenjujemo nasa masljenja. Ako ste Vi toliko sigurno u ono sto vjerujete, onda nece biti nikakav problem, da mene "raskolnika" kako Vi to kazete, preobratite i spasite od sigurne propasti.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мислим да ћеш завршити ово своје мисионарење пре него што си га и започео...

Уосталом, твоје писање ми мирише на некога... сада ћемо то проверити.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...