Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Постављена слика

e moram se nasmejati, nisam ni primetila da si promenio avatar :cheesy2:

uostalom moja kuma kaže...dok ne udari u zid ta i ne primeti zid :cheesy1:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре!

Моје име је Ивана и из Београда сам. Имам 26 година, на последњој сам години студија финансијског менаџмента. Још увек не удата и без деце, мада сам поносна тетка двоипогодишње девојчице  :cheesy2:. Изузетно ми је драго што постоји форум попут овог и заиста ми је велико задовољство што сам постала члан једне овакве виртуелне институције која ће нам свима помоћи да пронађемо одговоре на сва питања и да се духовно уздигнемо.

Стварност је таква да сваки човек, свакодневно, стоји, свесно или несвесно, на ивици неке страшне провалије, са које га нико не може спасити. Спасени ће бити само они који виде више но што очи могу сагледати и верују више но што ум може схватити.

Подели на овим сајтовима

• Гости

????? ?? ????????? ?????????? ???????? ???? ???????

?? ???? ?? ?? ? ???? ??? ? ????????? ??????? ???????-???? ???????? ???? ???? `??????? ????? ????` ?? ???? ??? ?????????? ??????? ?????????. ???? ?? ???? ?? ????? ???????????, ????????? ??????????? ? ??.
Подели на овим сајтовима

• Гости

?????? ??? ????? ? ??????!???? ??? ?? ????? ? ?? ???????? ???. ???? 26 ??????, ?? ????????? ??? ?????? ??????? ???????????? ??????????. ??? ???? ?? ????? ? ??? ????, ???? ??? ??????? ????? ????????????? ?????????  :cheesy2:. ???????? ?? ?? ????? ??? ??????? ????? ????? ???? ? ?????? ?? ?? ?????? ??????????? ??? ??? ??????? ???? ????? ?????? ????????? ??????????? ???? ?? ??? ????? ?????? ?? ????????? ???????? ?? ??? ?????? ? ?? ?? ??????? ?????????.

??? ??????? ? ????? ????? ?? ??? ?????. ???? ??? ?? ??? ??????? ?? ???? ?????? ???? ?? ??????? ???????? ? ??????!
Подели на овим сајтовима

Постављена слика

e moram se nasmejati, nisam ni primetila da si promenio avatar :)

uostalom moja kuma kaže...dok ne udari u zid ta i ne primeti zid :cheesy1:

hehe,  eto malo promenio.......ja sam cuo da si toliko izgubljena da zidovi paze na tebe  :)

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

?????? ??? ????? ? ??????!???? ??? ?? ????? ? ?? ???????? ???. ???? 26 ??????, ?? ????????? ??? ?????? ??????? ???????????? ??????????. ??? ???? ?? ????? ? ??? ????, ???? ??? ??????? ????? ????????????? ?????????  :). ???????? ?? ?? ????? ??? ??????? ????? ????? ???? ? ?????? ?? ?? ?????? ??????????? ??? ??? ??????? ???? ????? ?????? ????????? ??????????? ???? ?? ??? ????? ?????? ?? ????????? ???????? ?? ??? ?????? ? ?? ?? ??????? ?????????.

i ja ti želim dobrodošlicu Ivana :)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

pomaze Bog, casni oci blagoslovite  moje ime je mira ,rodom od B.Luke  nadam se dacu uspjeti ovo poslati jel ima nekih smetnji  ,dragomi da sam nasla ovaj forum ,svako dobro  Gospod danam je na pomoci svima 

??? ?? ???????! ????? ??? ?? ?????. ???? ???? ??????? ?? ????? ??? ??? ?? ??????, ? ?????? ?? ?? ?????? ??????.
Подели на овим сајтовима

Бог ти помогао!

Добродошлица свим новим члановима!

радујем се што нас је све више и више.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...