Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре неки дан сам се упознао са оцем Иваном Цветковићем у Београду... Догађај бих описао као ЖРУ уживо....

И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2

Подели на овим сајтовима

Dobro došli svi novi članovi! :group111: 0442_feel 319.gif

Пре неки дан сам се упознао са оцем Иваном Цветковићем у Београду... Догађај бих описао као ЖРУ уживо....

klapklap slava3 nasznak

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Милица ми је име. Имам два сина. Надам се доброме, Верујем у Бога Истинитог, Волим људе, и све кроз Христа Коме се молим, Кога славим, Коме се захваљујем.

Христос је између нас - Јесте и биће!  :group111:

klapklap  0442_feel

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Vrijem je onda da se i ja prestavim . Zovem se Radmila i dolazim iz bihaćko - petrovačke Eparhije .  Imam dva odrasla sina  (23, 21 god ) , a na ŽRU sam skoro dvije godine . Poneku napišem .....većinu čitam  319.gif

Милица ми је име. Имам два сина. Надам се доброме, Верујем у Бога Истинитог, Волим људе, и све кроз Христа Коме се молим, Кога славим, Коме се захваљујем.

Христос је између нас - Јесте и биће!  :group111:

slava3  0442_feel

nasznak

klapklap

ево још једне лепе теме за почети... ;)

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8106.0.html

Подели на овим сајтовима

Vrijem je onda da se i ja prestavim . Zovem se Radmila i dolazim iz bihaćko - petrovačke Eparhije .  Imam dva odrasla sina  (23, 21 god ) , a na ŽRU sam skoro dvije godine . Poneku napišem .....većinu čitam  slava3

Христос је између нас - Јесте и биће!  tuzansmajli8904

slava3  :(

nasznak

bendoff

ево још једне лепе теме за почети... ;)

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8106.0.html

i ova tema je interesantna,volim da citam tudja iskustva t1007 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,11490.0.html

Подели на овим сајтовима

Dobrodošle nove ŽRUovke. slava3 tuzansmajli8904 nasznak

Radmila, i ja imam odraslu decu i mislim da sam najstarija, po godinama, ovde... 301 ;).gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' />  slava3

Ja sam jedna stara žena, stara sestra. womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='bendoff' /> not_i

t1007

Подели на овим сајтовима

Бранко, 22 године, из главног црногорског града. Од септембра дипломирани правник.  :291291291:

Интересује ме, поред православља као философије, науке, начина живота и историја (црногорска национална), а пратим и спорт. Седам година активног бављења фудбалом. Надам се да ћу бити бољи правник него фудбалер. :djetalina:

У вјери се не могу назвати ни почетником, али чврстом вољом и уз помоћ Бога начинићу прве, али вриједне кораке у исповиједању вјере православне. Волио бих да имам свештеника за пријатеља,тј. духовника са којим се могу посавјетовати у вези било чега јер је данас тешко наћи некога ко ће те искрено посавјетовати.

Поздрав за све људе добре воље.   Бог вас благословио! Боже чувај Црну Гору!

Православна цркво наша драга, надо свију нас,

у теби је Црногорац нашао свој спас!

Подели на овим сајтовима

Бранко, 22 године, из главног црногорског града. Од септембра дипломирани правник.  dada

Интересује ме, поред православља као философије, науке, начина живота и историја (црногорска национална), а пратим и спорт. Седам година активног бављења фудбалом. Надам се да ћу бити бољи правник него фудбалер. :cheesy2:

У вјери се не могу назвати ни почетником, али чврстом вољом и уз помоћ Бога начинићу прве, али вриједне кораке у исповиједању вјере православне. Волио бих да имам свештеника за пријатеља,тј. духовника са којим се могу посавјетовати у вези било чега јер је данас тешко наћи некога ко ће те искрено посавјетовати.

Поздрав за све људе добре воље.  Бог вас благословио! Боже чувај Црну Гору!

smajolik78 branko  :)

Подели на овим сајтовима

Vrijem je onda da se i ja prestavim . Zovem se Radmila i dolazim iz bihaćko - petrovačke Eparhije .  Imam dva odrasla sina  (23, 21 god ) , a na ŽRU sam skoro dvije godine . Poneku napišem .....većinu čitam  slava3

ne_shvata Dobro došla sestro :group111:

Бранко, 22 године, из главног црногорског града. Од септембра дипломирани правник.  dada

Интересује ме, поред православља као философије, науке, начина живота и историја (црногорска национална), а пратим и спорт. Седам година активног бављења фудбалом. Надам се да ћу бити бољи правник него фудбалер. :cheesy2:

Поздрав за све људе добре воље.  Бог вас благословио! Боже чувај Црну Гору!

algabacajuDobrodošao,Branko! 0212_rolleyes

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Svim novopridošlim čalnovima od ne_shvata dobrodošli!!! 0212_rolleyes

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...