Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
link=topic=68.msg423548#msg423548 date=1303941999]

Помаже Бог свима зовем се Давид и неко време пратим овај форум,па сам одлучио да се прикључим. 4chsmu1   4chsmu1  0203_cool :cheesy2:

vaistinu smajolik78  osoba sa avatara liči na jednog jeromonaha koga poznajem... ime mu počinje na M  4chsmu1

Јесте. Мој школски.... Мак....е Е, мораће да му плати одштету што користи слику мимо аутроских права....  0110_hahaha  klapklap

Tvoj školski , pa i moj xixixi...,

kuj si sad pa ti  greengrin

Мартирије познатији као Биџа...  greengrin 319.gif greengrin

319.gif greengrin 319.gif
Подели на овим сајтовима

Dobro dosli svi novi clanovi.

Za Davida pitanje, jel Divad ili David?

4chsmu1

vaistinu Лепо питање као мали сам себе једном потписао као ДИВАД (наравно писао сам на ћирилици) и одатле сам узео име а моје право име је Давид и волео бих да ми се тако обраћају. 4chsmu1  dada

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Ma naravno Davide, izvini za latinicu.

Немам ја ништа против латинице драже ми је када неко пише на латиници него "патриоте" срБском ћирилицом. 4chsmu1 dada 4chsmu1

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

...joj ja tek sad vidjeh ovu temu,kad stigoh neki lik Martirije me uputi ovamo dada...al' vala nesto ne obratih paznju 4chsmu1...inace sam ovdje vec dva dana,pa evo sa zakasnjenjem...zovem se Mirjana,i zivim u Trebinju,RS...pozdrav svima 4chsmu1

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

...joj ja tek sad vidjeh ovu temu,kad stigoh neki lik Martirije me uputi ovamo not_i...al' vala nesto ne obratih paznju Just_Cuz_19...inace sam ovdje vec dva dana,pa evo sa zakasnjenjem...zovem se Mirjana,i zivim u Trebinju,RS...pozdrav svima 0442_feel

bio sam ubedjen da si iz Brčkog ili iz Broda  :bla:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...