Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ау, али признајем да нисам знао да сте тако брзи у одговорима.

Хвала на топлој добродошлици.  :cheesy2:

Мало да се снађем, па можда и будем нешто више од observera  0102_laugh

eheeeej

Сад кад си већ прескочио тарабу.. leteti womens.Уђи, брате, немо' да се изуваш. 0110_hahaha

Док си обзервир'о обзервир'о. 3111111 3111111. womens.е, сад не смеш да дезертираш sFun_bat

Добродошао. njamnjam mazenje

Подели на овим сајтовима

Ja bih vas nesto pitao.....ko su ti ljudi koje banujete i zbog cega to radite...ja licno jos nisam naisao na neki njihov post koji je sadrzao uvredljive komentare....mada ja sam nov i vi , siguran sam imate jake razloge za to, ali ako vam nije tesko da neko bar priblizno objasni zbog cega se to desava...pozdrav od Rulija

Hristos voskrese, radosti moja!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ja bih vas nesto pitao.....ko su ti ljudi koje banujete i zbog cega to radite...ja licno jos nisam naisao na neki njihov post koji je sadrzao uvredljive komentare....mada ja sam nov i vi , siguran sam imate jake razloge za to, ali ako vam nije tesko da neko bar priblizno objasni zbog cega se to desava...pozdrav od Rulija

Банујемо они који мисле да је ово youtube или facebook, или нека од антицрквених пљуваоница. Такође, банујемо оне који праве дупле налоге.

Подели на овим сајтовима

Dobro veče svima!

Evo, da se i ja predstavim.

Ime mi je Vesna, i odavno nisam naišla na interesantniji forum. Iz Beograda sam, 35 god, i radim kao hemijski inženjer.

Inače sam početnik u veri i puno toga ne znam, ali nadam se, naučiću (verovatno uz gomilu glupih pitanja, al šta ću). 4chsmu1

Dugo mi je trebalo da stignem dovde... ali se radujem, što što ovakav forum postoji i čitam na preskok raznorazne diskusije, sve mi je zanimljivo. 1405_love

Eto

Подели на овим сајтовима

Сестроооооооооооооооооооо  4chsmu1 1405_love 0442_feel 1405_love 1405_love crvenilo slava3

Највише се радујемо кад знамо да је наш рад на радост члановима. Добродошла.Пошто је пост мораћу да те почастим са: p1110623.jpg умјесто уобичајених колача.  4chsmu1

Надам се да ћеш дати свој допринос тиме што ћеш учествовати у темама и давати своје мишљење то нам је навиша радост. Драго ми је да си с нама, и надам се твом дугом останку овдје. Шта кажеш?  0442_feel 0442_feel 0442_feel algabacaju algabacaju algabacaju algabacaju :group111: :group111: :group111: :group111:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

И да, нема глупих питања, све што имаш да питаш питај слободно и без устезања, ми ћемо се потрудити колико је у нашој моћи да ти дамо одговор. Бог да те чува.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Само немој да се   ekstra :bla: crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo crvenilo, а кад стигнеш ти нам пиши мало. Свако добро сестро мила.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...