Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да се претставам и јас, иако одамна сум на форумов.

Здраво на сите,

јас сум Методија од Прилеп, со моментално место на живеење Скопје. Иако името ми завршува на "ја" машко сум dizzy999

Постдипломец на факултетот за електротехника и информациски технологии, во Скопје.

Расколник МПЦовски, зилотофил. Омилен публицист: бата Влада Димитријевиќ. Омилена издавачка куќа: манастир Рукумија.  ekstra

Се надевам дека нема да ме банирате или да ме поновотарите.  :291291291:

greengrin

Ти ме волиш, ал ја не осећам.

Подели на овим сајтовима

0442_feel па, како ће грдна...?

Сузо, ако је Вукосава банована, као што изгледа да јесте, она вероватно седи на обали реке Пјадре и плаче... :)

До следећег налога. :) :cheesy: confused1

Подели на овим сајтовима

Добродошао, брате Ортофиле .

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ја сам Срђан... Драго ми је што сам овде...  :)

:cheesy:

:)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...