Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Протомајстор је добро приметио, лепо би било да се на неки начин упознамо ( не знам да пребацим пост, мислим да то само модератори могу па се надам да ће то и учинити)

Марија је само никнејм winter

Превалих 45-годину,удовица, мајка једног мушког детета од 12 лета, законски старатељ својим оболелим родитељима, обичан мирјанин који је Бога открио у 3-ој години свог живота( сплетом несрећно-срећних околности), која стално запиткује и што више зна све више схвата како мало зна winter

Ех, да сам мушко узела бих ник Анатолиј :)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Младен Алексић из Јагодине. Имам 24 године (то је 85 годиште). Студент који завршава Богословски факултет и покушава да упише филмску режију на ФДУ. Студент који жели да споји теологију са кинематографијом. Неки ме и знају као чтеца из цркве.

А податке о висини, тежини, боји очију, матичном броју баш и не бих  winter

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Ја сам Иван Цветковић, свештеник у јагодинском селу Дубока, служим у храму светог апостола Јакова,  уредник и власник сајта СветиЈаков.орг . Имам 29 година, завршио сам Богословију и при крају сам студија на Богословском факултету. Имам супругу Драгану и ћеркицу Теодору, за сада (мислим на децу  winter ) Бавим се духовним радом и беседништвом по даровима које ми је дао Бог. Свим добронамерним људима на услузи.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Светлана

Ја се зовем Светлана Пецин-Сарагуда, имам 42 године и живим у Грчкој. Заједно с мојим мужем, који је Грк и зна српски, преводимо са и на оба језика.

http://www.esnips.com/web/svilnefsBusinessFiles

Подели на овим сајтовима

зовем се Раде, 49-та ми је година, ожењен, живим са женом и децом, скромно.

пре извесног времена почех и да пишем, али не знам одредити жанр,

Алефшина и Жељка "познајем", а рекао бих и Светлану, са видовдана, мада ме мало збуњује линк у њеном потпису.

још нисам смислио свој потпис, верујем да ће и то доћи на ред

Оцу Ивану Цветковићу желим  успех у раду овог сајта, наравно и осталој екипи која га уређује, а посетиоцима

форума пре свега диховну корист.

Дакле свако добро, свима!

Подели на овим сајтовима

Ја се зовем Жељко.

Познајем себе као Жељка , мада ме неки зову и Жељо, али то ми се за сад не свиђа.

До сада сам сам себе увек звао Жељко.

Мој спорт је одржавање духа на форумима.

На већини форума сам под истим ником као што ми је и име. Али на некима нисам.

Тих неких нема много свега два а од тога сам на једноме грешком уписао нешто друго .

Са форума видивити-дан ме сви знају под именом Жељко и трудићу се то да останем до краја.

Овде мање више познајем већину(почевши наравно од себе).

;):D :D

:D :D :D

Толико за сад.

Желим нам срећан пут( на многаја љета интернета) и пријатан рад.

Подели на овим сајтовима

Ја се зовем Александар (тако су ми рекли мама и тата). Рођен сам 1973. године. Ожењен сам и имам двоје деце. Живим у Београду. На овом форуму ме искључиво интересује Црква и теологија, а у другом плану философија и још по нешто. ;)

Подели на овим сајтовима

EVO I JA DA SE PREDSTAVIM... ZOVEM SE ALEKSANDAR CVETKOVIC, INACE NAJMLADJI CLAN MODERACIJE, AKO NE GRESIM. RODJEN SAM 1986. GODINE U PRVOJ SRPSKOJ NOVOVEKOVNOJ PRESTONICI - KRAGUJEVCU, GDE DANAS STUDIRAM EKONOMSKI FAKULTET. STO SE TICE INTERESOVANJA: EKONOMIJA, HOUSE MUZIKA, SPORT-POSEBNO STONI TENIS.... ZA POCETAK TOLIKO. pozdrav svima

Подели на овим сајтовима

Христос Воскресе, браћо и сестре, часни оци благословите!

Зовем се Наташа, овде сам пре свега што свим срцем волим наше Православље.

Мир вам у души, радост и љубав у срцу од Бога желим!

''И ако имам пророштво, и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву вјеру да и горе премијештам а љубави немам, ништа сам''

Подели на овим сајтовима

Да ли је довољно? Хм.. па сад.. А матични број, број личне карте, адреса становања, број телефона, број платне картице, висина, тежина...    :D :D :D :D :D :D :D;):D

п.с. шала наравно...

поздрав

Подели на овим сајтовима

;):D :D

Па ево ја ћу први за почетак .

Висина - метар и згажена шумска јагода.

Боја косе - Црно/бела.

Боја очију - у зависности од пића , од браон до релативно црвених.

Тежина - у зависности од тога да ли је пост или не варира неких 15-ак кг.

:D :D :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...