Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ја сам Дамјан из Алексинца, националиста и Православац.

Имам 17 година, идем у Гимназију. Навијач (члан једне навијачке групе), националиста (нисам члан ни једне организације), дискриминисан због свог опредељења...............

Dobro nam došao i nadam se da ćeš postati Božiji navijač jer onaj ko navija za Boga uvek pobedjuje a večiti derbi je svakog dana....

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја сам Немања из Лознице, студент ПБФ-а...  мајкл

ὥσπερ ἦν τοῦτο τὸ κλάσμα διεσκορπισμένον ἐπάνω τῶν ὀρέων καὶ συναχθὲν ἐγένετο ἕν, οὕτω συναχθήτω σου ἡ ἐκκλησία ἀπὸ τῶν περάτων τῆς γῆς εἰς τὴν σὴν βασιλείαν

Подели на овим сајтовима

Добро дошао Тео из Лознице и остао са нама дуго на  0110_hahaha  мајкл

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Оооооооо па то ми је кошија. Немо'да ми га неко дира - ЈЕСТЕ ЧУЛИ  sFun_bat :cheesy:

П.С: ја сам из Бијељине. stadaradim

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

:cheesy: Dobrodošao,a jel studiraju s tobom Čejo i Stojanka?

sFun_bat greengrin Мислим да није мамице  stadaradim
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

0409_feel Dobrodošao,a jel studiraju s tobom Čejo i Stojanka?

stadaradim :cheesy: sFun_bat greengrin :mad:

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Имам 17 година, идем у Гимназију. Навијач (члан једне навијачке групе), националиста (нисам члан ни једне организације), дискриминисан због свог опредељења.

Волим своју земљу и свој народ, борим се за њега где стигнем (најчешће само речима), трудим се да људима помогнем у откривању истине у овим тешким временима.

Нисам нациста и фашиста, нити манијак и убица, иза мене не стоји Шарић и не плаћа ми да идем на утакмице. Ја сам дете Србије, коме је систем одузео све. Живим као већина Срба, тешко. Отац је био на свим демонстрацијама и ратишту, као награду добио болест, а сада је приватник који све паре даје држави. Ја се сналазим, радим кад има посла на селу, не бавим се криминалом (баш чудно, зар не?). Ето, ја сам онај о коме причају на вестим и у Инсајдеру!

амин брате, добро нам дошао

знаш како иде она "б92 полицијска емисија"...

држи се и само напријед и ја сам ти један он оних са Б92 само код нас још нису почели да реагују мислим на Републику Српску...поздрав из Бања Луке

Подели на овим сајтовима

Имам 17 година, идем у Гимназију. Навијач (члан једне навијачке групе), националиста (нисам члан ни једне организације), дискриминисан због свог опредељења.

Волим своју земљу и свој народ, борим се за њега где стигнем (најчешће само речима), трудим се да људима помогнем у откривању истине у овим тешким временима.

Нисам нациста и фашиста, нити манијак и убица, иза мене не стоји Шарић и не плаћа ми да идем на утакмице. Ја сам дете Србије, коме је систем одузео све. Живим као већина Срба, тешко. Отац је био на свим демонстрацијама и ратишту, као награду добио болест, а сада је приватник који све паре даје држави. Ја се сналазим, радим кад има посла на селу, не бавим се криминалом (баш чудно, зар не?). Ето, ја сам онај о коме причају на вестим и у Инсајдеру!

амин брате, добро нам дошао

знаш како иде она "б92 полицијска емисија"...

држи се и само напријед и ја сам ти један он оних са Б92 само код нас још нису почели да реагују мислим на Републику Српску...поздрав из Бања Луке

0110_hahaha

''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски

https://www.facebook.com/smrt.svetu

Подели на овим сајтовима

Што је лепо видети суграђане овде и бивше и садашње  stadaradim. Немања,суграђанине,добродошао  0442_feel

Уздање је моје Отац,прибежиште је моје Син,покров је мој Дух Свети,Тројице Света слава ти!

Подели на овим сајтовима

Још једном хвала свима на добродошлицама!  stadaradim

Што је лепо видети суграђане овде и бивше и садашње  :). Немања,суграђанине,добродошао  :)

Земљацима посебан поздрав!

dobar decko Dobrodošao,a jel studiraju s tobom Čejo i Stojanka?

Нажалост, не познајем људе ... bendoff

ὥσπερ ἦν τοῦτο τὸ κλάσμα διεσκορπισμένον ἐπάνω τῶν ὀρέων καὶ συναχθὲν ἐγένετο ἕν, οὕτω συναχθήτω σου ἡ ἐκκλησία ἀπὸ τῶν περάτων τῆς γῆς εἰς τὴν σὴν βασιλείαν

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...