Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поздрав  algabacaju

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Марципан - нађи мало више времена за нас. Ми те очекујемо  greengrin

Свако добро.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Pomaze Bog, braco i sestre, zovem se Simic Borislav i student sam teologije u Minhenu.

Ovaj forum pratim odavno i mogu reci, da je ovo ubedljivo najbolji pravoslavni  forum u Srbiji.

Takodje, cestitam na priznanju, koje ste ovih dana dobili.

Bice mi zadovoljstvo da se druzim sa vama.

Brate,dobro ti nama došao i hvala ti puno na lepim rečima  :)

Vidim, da se ovde pojavljuje neki gospodin Cejovic, kojeg slucajno poznajem.

Naime obadvojica smo iz Minhena.

Ovom prilikom zelim da vam skrenem paznju da je taj covek clan fasistickog pokreta Nemacke i da je ranije bio visoki oficir DB iz Podgorice.

Samo da znate sa kim imate posla.  4chsmu1

Pomaze Bog, braco i sestre, zovem se Simic Borislav i student sam teologije u Minhenu.

Ovaj forum pratim odavno i mogu reci, da je ovo ubedljivo najbolji pravoslavni  forum u Srbiji.

greengrin
Подели на овим сајтовима

Хвала брате Занатлије добро нам се вратио а и остао  4chsmu1 0102_laugh

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ovaj forum pratim odavno i mogu reci, da je ovo ubedljivo najbolji pravoslavni  forum u Srbiji.

Brate,dobro ti nama došao i hvala ti puno na lepim rečima  :(

Vidim, da se ovde pojavljuje neki gospodin Cejovic, kojeg slucajno poznajem.

Naime obadvojica smo iz Minhena.

Ovom prilikom zelim da vam skrenem paznju da je taj covek clan fasistickog pokreta Nemacke i da je ranije bio visoki oficir DB iz Podgorice.

Samo da znate sa kim imate posla.  0442_feel

pozz ,sta ti znace ove dva slova  DB
Подели на овим сајтовима

ajd da i ja dodam koju,goran cvetkovic 30g,neozenjen,eparhija valjevska,zanimanje-farisej,od skora na forumu,nije los,terajte ovako pa dokle stignemo...kad sam vec poceo da lupam po tastaturi-zna li neko gde mogu da nadjem tekst/audio/video pesmu sv.vladike "carica tisine",ko prvi pomogne dobija milku...al kad prodje post  beggingpleasesmiley-1

Подели на овим сајтовима

Evo izvoli Matore (smiješan mi je nik, mogu li da znam zašto baš matore?):

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5561.msg252001.html#msg252001

Imaš i video i tekst pjesme. Uživaj.

P.S: tvoje uživanje biće mi dovoljna satisfakcija, a milku pokloni nekom dobrom djetetu u moje ime. Može? :cheesy: 4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

ajd da i ja dodam koju,goran cvetkovic 30g,neozenjen,eparhija valjevska,zanimanje-farisej,od skora na forumu,nije los,terajte ovako pa dokle stignemo...kad sam vec poceo da lupam po tastaturi-zna li neko gde mogu da nadjem tekst/audio/video pesmu sv.vladike "carica tisine",ko prvi pomogne dobija milku...al kad prodje post  beggingpleasesmiley-1

4chsmu1
Подели на овим сајтовима

Evo izvoli Matore (smiješan mi je nik, mogu li da znam zašto baš matore?):

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5561.msg252001.html#msg252001

Imaš i video i tekst pjesme. Uživaj.

P.S: tvoje uživanje biće mi dovoljna satisfakcija, a milku pokloni nekom dobrom djetetu u moje ime. Može? :cheesy: 4chsmu1

prvo da napomenem da nemam pojma kako se odgovara na poruku pa klikcem na sve i svasta pa sta ubodem,bas ti hvala za ovo,ja imam snimak na telefonu sa decanskim monasima(koji je moram priznati mnogo kvalitetniji-glasovno) al nije kompletan,otkad sam uveo net trazim ovu pesmu i eto najzad je nadjoh zahvaljujuci tebi,Bog ti dao svako dobro,inace MATORE je lik u emisiji "fajront rebublika",kad sam se registrovao to mi je ime prvo palo na um...

Подели на овим сајтовима

bendoff 1000000001010

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...