Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Пошто пре неки дан написах неки пост на форуму ред је да кажем нешто о себи.

Као што се види из ник-а, који ми је  у исто време и право име, ја сам ђакон Владислав и служим у цркви Свете Тројице у Земуну. Предајем православни катихизис у Деветој београдској гимназији. Богословију сам завршио у Ср. Карловцима а ПБФ у Београду.

Чешће читам и пратим теме а ређе се убацујем у дискусије не зато што не волим да дискутујем него што не налазим времена за тако нешто. Уколико се укључим ред је да дискусију испратим до краја али за то немам нарочито времена.

Члан сам и форума Верујем под истим именом (само латиничним и без "ђакон").

Толико од мене.

Поздрав свима!

Добро ми дошао школски  :cheesy2:
Подели на овим сајтовима

Као што се види из ник-а, који ми је  у исто време и право име, ја сам ђакон Владислав и служим у цркви Свете Тројице у Земуну. Предајем православни катихизис у Деветој београдској гимназији. Богословију сам завршио у Ср. Карловцима а ПБФ у Београду.

Чешће читам и пратим теме а ређе се убацујем у дискусије не зато што не волим да дискутујем него што не налазим времена за тако нешто. Уколико се укључим ред је да дискусију испратим до краја али за то немам нарочито времена.

Толико од мене.

Поздрав свима!

Benvenuto ...

Hoćeš li da se preseliš kod nas ?    dada

ja ... верујем.орг  da hoćeš ! dada

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

ej ljudofi svidja mi se ovaj forum! eheeeej joooj

Dusan iz Footoga ovde, ako treba neko ozvucenje ili dizajnovi tu sam joooj

nego htedoh da kazem da je forum dobar jer pricamo i ne bananiramo se i kulturan forum bas, hu al sam sad nahvalio nemoj da se uobrazite  4chsmu1 :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

ej ljudofi svidja mi se ovaj forum! joooj 319.gif

Dusan iz Footoga ovde, ako treba neko ozvucenje ili dizajnovi tu sam joooj

nego htedoh da kazem da je forum dobar jer pricamo i ne bananiramo se i kulturan forum bas, hu al sam sad nahvalio nemoj da se uobrazite  4chsmu1 eheeeej

Добродошао брате !

Ево једна банана за тебе,кад већ тражиш !    t1253      :)

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Као што се види из ник-а, који ми је  у исто време и право име, ја сам ђакон Владислав и служим у цркви Свете Тројице у Земуну. Предајем православни катихизис у Деветој београдској гимназији. Богословију сам завршио у Ср. Карловцима а ПБФ у Београду.

Толико од мене.

Поздрав свима!

Benvenuto ...

Hoćeš li da se preseliš kod nas ?    :group111:

ja ... верујем.орг  da hoćeš ! 0203_cool

Sta to znaci preseliti se??? Nije li moguce zajedicarenje u ljubavi i prisustvo u odsustvu na vise mesta???  :group111:  319.gif

Ne ostavljam moju prvu kucu ali dolazim i u ovu drugu...  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

'Вако.... зовем се Љиљана и радим викендом у теретани  :cheesy: (ово је(смешно) за оне који ме знају са форума Верујем)

Крштена сам у православној цркви, чисто да се зна

.....и не знам шта бих још рекла, нема баш много да се прича. Шта волим и шта ме занима видећете по темама у које се упишем  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Ниси написала која си крвна група, за кога навијаш, омиљен певач Гранда, омиљеног глумца - глумицу, омиљени православни владика, омиљен манастир, омиљен православни празник, омиљена свећарка у цркви....за кога навијаш на Фарми....

(ово је као неки лексикон за православне)  :cheesy:

Вилкомен натирлих

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...