Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Ако будеш писао ствари које ће људима доносити духовни мир, радост, вјеру у васкрсење што би имао проблема. Немој само ударати по црквеној јерархији јер имају прописани путеви за критиковање и жалбе (писање на интернету неких ствари може само да саблажњава оне неутврђене у вјери).

Подели на овим сајтовима

Dobro vece, cenjenim ucesnicima ovog foruma.

Ja sam ASISTENT sa bivseg foruma "Gazimestan".

Nadam se da me se jos uvek secate.

Sa zadovoljstvom cu se druziti sa vama.

Ako dozvolite, naravno.

Nadam se da nisi u potpunosti "Asistent" Gazimestana  :drugarstvo:

Gospodjice "Tavita", moja malenkost je u potpunosti "asistent" sa bivseg foruma "gazimestan".

Da li sam Vam sve ovo vreme nedostajao?

Подели на овим сајтовима

ок,Асистенте-калуђеру,довољно си се представио,отварај тему,па распали,мада ово није ни газиместан ни ихтус,и од тебе зависи,твоје време боравка на овом форуму... :drugarstvo:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Dobro vece, cenjenim ucesnicima ovog foruma.

Ja sam ASISTENT sa bivseg foruma "Gazimestan".

Nadam se da me se jos uvek secate.

Sa zadovoljstvom cu se druziti sa vama.

Ako dozvolite, naravno.

Nadam se da nisi u potpunosti "Asistent" Gazimestana  :drugarstvo:

Gospodjice "Tavita", moja malenkost je u potpunosti "asistent" sa bivseg foruma "gazimestan".

Da li sam Vam sve ovo vreme nedostajao?

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

ок,Асистенте-калуђеру,довољно си се представио,отварај тему,па распали,мада ово није ни газиместан ни ихтус,и од тебе зависи,твоје време боравка на овом форуму... 0409_feel

Gospodine Maks, budite ljubazni i recite o cemu bi Vi, licno, voleli da ja pisem.

Apropo "kaludjer" sa foruma www.ihtus.usanticrkveni sajt , moja malenkost nije taj "kaludjer", sto naravno ne znaci, da ja ne znam, ko je "kaludjer".

Da li Vas mnogo interesuje, ko je "kaludjer"?

MaksmI, izvinite, da li imate u planu da se u skorije vreme bracno vezete za neku od sestara, sa ovog, ili nekog drugog foruma? dada

Подели на овим сајтовима

Zelim da vas obavestim, da cu u narednom periodu,  na ovom forumu, otkriti svoj identitet.

Trenutno vas molim za strpljenje.

Duzina perioda u kojem vi necete znati moj identitet, zavisice od mnogo faktora, najvise od narednog zasedanja Svetog Sabora SPC.

Posle toga, ce moja malenkost, svima vama otkriti svoj identitet.

Sigurno se pitate, zasto cu bas na ovom forumu otkriti svoj identitet.

To cete takodje saznati, kada za to dodje vreme.

Подели на овим сајтовима

Gospodine Maks, budite ljubazni i recite o cemu bi Vi, licno, voleli da ja pisem.

Apropo "kaludjer" sa foruma www.ihtus.usanticrkveni sajt  , moja malenkost nije taj "kaludjer", sto naravno ne znaci, da ja ne znam, ko je "kaludjer".

MaksmI, izvinite, da li imate u planu da se u skorije vreme bracno vezete za neku od sestara, sa ovog, ili nekog drugog foruma? ;)

аааа, свака част ,сећаш се свих детаља... 0409_feel

Знаш како,слабо ми иде са овим новаторкама,можда би боље прошао са твојим ревнитељкама,мада ми се не иде у раскол,па да идем на литургије по приватним становима... dada

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Apropo "kaludjer" sa foruma www.ihtus.us, moja malenkost nije taj "kaludjer", sto naravno ne znaci, da ja ne znam, ko je "kaludjer".

MaksmI, izvinite, da li imate u planu da se u skorije vreme bracno vezete za neku od sestara, sa ovog, ili nekog drugog foruma? ;)

аааа, свака част ,сећаш се свих детаља... klapklap

Знаш како,слабо ми иде са овим новаторкама,можда би боље прошао са твојим ревнитељкама,мада ми се не иде у раскол,па да идем на литургије по приватним становима... bleh

da ne trazim  neko imao 44 rodjendan,sretan ti i zivio sto pet pa opet 0409_feel dada ;) smiley-dance007 smiley-dance007 smiley-dance007

ha?

Подели на овим сајтовима

Zelim da vas obavestim, da cu u narednom periodu,  na ovom forumu, otkriti svoj identitet.

Duzina perioda u kojem vi necete znati moj identitet, zavisice od mnogo faktora, najvise od narednog zasedanja Svetog Sabora SPC.

Koja si ti enigma lafe!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

A šta ako ne želimo da saznamo?

A šta ako nas se ne tiće ko si?

Hoš li dobiti šećer zbog toga?

Vjeruj ako nam ne kažete ko ste mi ćemo ovdje svi šećer dobiti!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...