Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Milice pa i mi smo samo ljudi, mora se ?ovek malo i našaliti..e sada...kao i svuda ima nas raznih i to zavisi od ?oveka i njegove širine a ne od foruma B)...da bi zlo zavladalo dovoljno je da dobri ne rade ništa...

? ??? ?? ?? ??? ???? ... ???????????, ??? ???? - ????? !  :)
e Milice, ljudi jesmo , e sad dal smo ?oveCi to je drugo pitanje, to ?e tek da utvrdimo( ja za sebe nisam baš uvek sigurna) B)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest Настасија

Мене вероватно знате са форима Видовдан, о. Горан, и други,  него морам да Вам кажем, због чега сам дошла код Вас на форуму... Ето пошло ми је фино хвала Богу....има се посебан подфорум Црквена уметност, то ми пуно значи, поготову зато што сликам на исту тему. Колико сам схватила би да осмислите начин комуникације са форумашима....побећи ћу са форума ако ме будете питали за године  dobrodosli

Сигурна сам да ћемо се у скорије време и видети.Искрено Вам желим свима пуно успеха у раду, пуно здравља и среће. Хвала Вам на уложеном труду. Настасија.

Христос Воскресе

Подели на овим сајтовима

Ljepi pozdrav iz Banja Luke...

Ja sam Mira ili pak Mirka...jer mi ponekad i pjevuse.

U ovih svojih 36godina jos uvjek lutam kroz zivot.I utociste najcesce nadjem u mojoj pravoslavnoj vjeri i mojoj pripadnosti Bogu.

Stoga sam sretna da ima ovakav forum i da se mogu druziti s vama, i elektronski.

Подели на овим сајтовима

???????????? ?? ????? ????????, ???? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ????? ???????? ( ?? ???? ?? ???????? ????, ?????? ?? ?? ???? ?????????? ???? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ? ???????)?????? ?? ???? ??????? poklon???????? 45-??????,???????, ????? ?????? ?????? ?????? ?? 12 ????, ???????? ???????? ?????? ???????? ??????????, ?????? ???????? ???? ?? ???? ?????? ? 3-?? ?????? ???? ??????( ??????? ????????-??????? ?????????), ???? ?????? ????????? ? ??? ???? ??? ??? ???? ?????? ???? ???? ??? :)??, ?? ??? ????? ????? ??? ??? ???????? :)

sada moram ponovo da se predstavim, ovo je nik po kome me na netu prepoznaju, uglavnom sa blogovanja, dugo sam pisala na pojedinim blogovima, tako da Marija je divno ime, ali ja sam Laky kako me skra?eno zovu net prijatelji, a imam ih Bogu hvala podosta, a kako su po?eli da me zovu i moji prijatelji koje ve? dugo poznajemO?e, beskrajno hvala :)

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

?? ??? ????? ???? ?? ??????? ????????? ?? ??? ???????? ?? ????????? ?????  :(??? ??? ???? ?? ?? ???? ???????????? ??? ?? ??????? ????? ?? ??? ?? ????? ?? ?? ?? ???? ?? ???????? ?????? ???? ?? ?? ?????? ???????? ???? ?? ?????? ? ????? ???? ????????? ? ???? ?? ????? :(

Evo, mene interesuju sekte, ako te zanima moje iskustvo sa njima?? :D :)Btw, malo prije mi se javio g-din Makedonac, dolazi u ?etvrtak... :)
Подели на овим сајтовима

Ja se zovem Ivana,a tata me zove zlato, neeeego, a ustvari nisam ivana, nisam ni zlato, zovem se Steva, imam 25 goina, osecam se ko da imam 105,  i tako... a da iz Jagodine sam, neeeego

?? ? ??? ?? ???? ???????

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog,ja se zovem Zoran ali slabo me zovu zlato.Ovaj sajt sam posecivao i ranije i sa njega skidao puno dusekorisnih clanaka.Neka Vam je sa srecom i ovaj forum mada koliko ima svestenika imam osecaj kao da sam u crkvi(a,mozda tako i treba ???),ali opusticu se valjda. ;)

?? ????? ? ????? ? ????? ?? ?? ??????? ????????,??? ?? ??? ??????? ?? ?? ?? ???? ????? ??????????? ????????.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

"opkoljen" sam nekrstenima i ponestaje mi odgovora, voleo bih jako da mogu i razumski nekome da objasnim, posto mi ne ide da moj "srcani" utisak o pravoslavlju prenesem u reci.a ja tek sto imam pitanja :D))

?????? ???????? ... ;)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog,ja se zovem Zoran ali slabo me zovu zlato.Ovaj sajt sam posecivao i ranije i sa njega skidao puno dusekorisnih clanaka.Neka Vam je sa srecom i ovaj forum mada koliko ima svestenika imam osecaj kao da sam u crkvi(a,mozda tako i treba ???),ali opusticu se valjda. ;D

?? ????? ? ????? ? ????? ?? ?? ??????? ????????,??? ?? ??? ??????? ?? ?? ?? ???? ????? ??????????? ????????.
Moras to ,,ne bas previse'' da mi potanko objasnis ,nije mi bas jasno,a vidim da si upucena .Unapred hvala

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

Већ сам објаснила шта је то "не баш превише",

то важи за нас који знамо да се опустимо колико не смемо,

а зна се какво понашање није пожељно да буде у цркви.

Исто као да одеш на неко друго мeсто,

где се очекује од тебе да нема испада :-)

To наравно не значи да треба да не будемо опуштени и оно што смо.

Бог нас познаје...немамо шта да кријемо...

А за моју упућеност...

па ја (тек/још) учим.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...