Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јесам,јесам  0104_cheesy

Преко ње сам научио аксион естин(Достојно јест)  8084.gif

Са јутјуба само прекопираш линк:отвориш да слушаш нешто на јутјуб и док слушаш само прекопираш линк на форум и то је то  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Даће Господ и свети краљ да се једнога дана обретеш у обитељи која баш у буквалном смислу речи представља парче неба на земљи. Ослобођен од било каквог пијетизма, тврдим да је то заиста тако. Иначе то је манастир у коме сам први пут преспавао. Имао сам 12 година. Незаборавно искуство... Никог не оставља равнодушним. Не говорим само о амбијенту, него и о светитељима који већ сада и овде живе небеским животом и у мученичким условима показују такву љубав која превазилази разум.

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Ја сам сада скоро био у Дечанима. Не умем да вам опишем. То је за роман, филм... тај осећај. Испред војска, бодљикава жица, оружје... а унутра....  травњак покошен лепо, све сређено... тишина... мрак... црква стоји поносно под својим "стакленим звоном", као на острву... унутра кад смо ушли, мрак и пар кандила горе... осећаш како те је св. краљ дочекао... сузе лију... и дан данас се питам што сам тих пола сата, сат времена плакао ... немам појма....  једноставно, све је савршено.... не знам.... занемео сам скроз...

Подели на овим сајтовима

0104_cheesy 0104_cheesy  0104_cheesy Само ако то срце твоје иште. У супротном ћеш се само мучити. Љубав, љубав, љубав,...

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Право да ти кажем,и неће ми требати  :drugarstvo:

Ако будем успио да се спријатељим са неким анђелом или светитељем,имаћу ја да итекако да се забављам  8084.gif

Подели на овим сајтовима

Da bismo se sprijateljili sa andjelima i svetiteljima,moramo da se sprijateljimo sa bliznjima nasim,pa cak i da zavolimo neprijatelje nase(sto je, bas,i nije lako).Tako sam razumela Novi zavet.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Kako ono bese-junastvo je pobediti neprijatelja,a cojstvo je pobediti sebe?! :drugarstvo:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Decaniiii  0104_cheesy

Kada sam prvi put krocila tamo pozelela sam da sam musko 8084.gif prvi i jedini put :drugarstvo: al onda ne bih bila ovde 8084.gif

Zaista raj na zemlji, Decani, patrijarsija, Gracanica, gore Banjska, Gorioc...ma milina jedna...

I uvek sam se vracala i svaki put kada bih presla onu grozomornu administrativnu liniju srce mi se cepalo, a pogled ostajao negde daleko, jedva cekam opet 319.gif

Ali dobro ovo je vec debeli off crvenilo

Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih.

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошла. Лидија.

Видиш како ти добро иде :-)  klapklap

само настави да нам пишеш!

crvenilo Ни ја нисам била у Дечанима.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Бићеш Лидија. Само се потруди. Владика Теодосије је мој земљак. :smiley:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...