Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

hahahhhahahahaha ja imam stotinak poruka a nisam se predstavio, samo sam banuo i eto....

izvinjavam se zbog toga,

Ja sam Dusan  0104_cheesy iz Zajecara sam, 4. godina srednje skole, imam jos malo devetnaest godina  0104_cheesy....... jel treba maticni broj????  0104_cheesy

Напокон један млад човек! :)

Овде су, иначе, све неки стари људи. 0202_238

морееееееее  0202_238

4chsmu1 0202_238

Подели на овим сајтовима

hahahhhahahahaha ja imam stotinak poruka a nisam se predstavio, samo sam banuo i eto....

izvinjavam se zbog toga,

Ja sam Dusan  0104_cheesy iz Zajecara sam, 4. godina srednje skole, imam jos malo devetnaest godina  0104_cheesy....... jel treba maticni broj????  0104_cheesy

Овде су, иначе, све неки стари људи. 0202_238

морееееееее  0202_238

4chsmu1 0202_238

hehehehe

Подели на овим сајтовима

izvinjavam se zbog toga,

Ja sam Dusan  0104_cheesy iz Zajecara sam, 4. godina srednje skole, imam jos malo devetnaest godina  0104_cheesy....... jel treba maticni broj????  0104_cheesy

Овде су, иначе, све неки стари људи. aman

морееееееее  0202_238

4chsmu1 0202_238

hehehehe

Није то смешно, искуство је то... 0202_238

Боље да старији држе форум, него млади, јер је речено, младост=лудост. :smiley:

А ми млађи смо ту, да их подсетимо на њихову младост.

Подели на овим сајтовима

izvinjavam se zbog toga,

Напокон један млад човек! 0202_238

Овде су, иначе, све неки стари људи. isus-sinai

морееееееее  isus-sinai

aman 0202_238

hehehehe

Није то смешно, искуство је то... isus-sinai

Боље да старији држе форум, него млади, јер је речено, младост=лудост. :smiley:

А ми млађи смо ту, да их подсетимо на њихову младост.

isus-sinai isus-sinai  Na mladjima forum ostaje  :) 4chsmu1 ako proguramo "2012" heheheheh  0202_238

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

:smiley:

Ovde sam duze vreme pa mislim da nebi bilo u redu da se ne predstavim.

Ja sam Vladimir, iz Uzica sam i imam 18 godina i ne planiram da napustam  :)  0110_hahaha

Jesi ti onaj momak koji pomaze o.Milicu? Dolazio je jedan Vladimir kod nas u Pozegu.

Ne, Aljonka, nisam. :smiley:

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

Uskoro ces da pokusas da se `skines`... pa se onda vratis.. pa eventualno jos jednom pokusas da odes. I dok si trepnuo imas preko 1000 poruka i zovemo te "Nas covek". Uglavnom, odavde nema odlaska...  shok

crvenilo

Добила сам једну оловчицу!Јееее! 0409_feel

свака част, ниси ни дуго ту, а већ једна оловка  :) isus-sinai
Подели на овим сајтовима

dobro nam došla,viki blaga....  mislim da je ovo 1. slučaj da se nekom poželi dobrodošlica a da on to i ne zna

još nije videla ovu temu  :drugarstvo:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...