Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Христос васкрсе, драга браћо и сестре!

Ја сам Јована, 1985. годиште из Пала, Република Српска. Ево већ пар сати обилазим ову страницу и одушевљена сам. Не могу да вјерујем да сам је тек сад "открила", али добро, никад није касно  0442_feel. Иначе не учествујем на форумима, али сам се овдје морала пријавити. По занимању сам дипл.инж. електротехнике, и некако сам на путу до дипломе изгубила ону праву себе. Некад сам много размишљала о животу, вјери, ријечима сам знала да кажем много. У свијету инжињера и технике тога је врло мало, а ја сам данас опет жедна лијепе ријечи и мислим да је уз вас могу наћи  dada

Ето, доста тога исписах, надам се добром дружењу, хвала вам што сте ту, сви на једном дивном мјесту  0442_feel

DRAGA JOVANA, DOBRO NAM DOSLAAAAAA!!!  0442_feel

Evo ga i odbor za docek!

dada 0513_music0508_music0516_music

Eh kako je lepo sto nas je sve vise!  :nene:

Подели на овим сајтовима

Добро дошла сестро!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Христос васкрсе, драга браћо и сестре!

Ја сам Јована, 1985. годиште из Пала, Република Српска. Ево већ пар сати обилазим ову страницу и одушевљена сам. Не могу да вјерујем да сам је тек сад "открила", али добро, никад није касно  4chsmu1. Иначе не учествујем на форумима, али сам се овдје морала пријавити. По занимању сам дипл.инж. електротехнике, и некако сам на путу до дипломе изгубила ону праву себе. Некад сам много размишљала о животу, вјери, ријечима сам знала да кажем много. У свијету инжињера и технике тога је врло мало, а ја сам данас опет жедна лијепе ријечи и мислим да је уз вас могу наћи  dada

Ето, доста тога исписах, надам се добром дружењу, хвала вам што сте ту, сви на једном дивном мјесту  dada

Леп увод , лепо пишеш , добро дошла , шта има на Палама ?

Имал зиме, ево код мене вамо нека киша досадно брате , никако сунце да гране ...

Подели на овим сајтовима

Добро дошла селе! Можда се и знамо - ако си студирала у Лукавици??? Додуше, ја сам 5 година старија, тако да сам отишла кад си ти дошла. У сваком случају драго и је да си с нама.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Хвала на одбору за дочек и пријатним ријечима  :smiley:

Тако је дивно овдје  :smiley: :smiley: :smiley:

А на Палама, хладно  winter Прољеће се бори као у оном цртаном са вриједним створењима у земљи што дају живот цвијећу, али сурова зима још му не препушта власт, искрено се надамо да ће ускоро, што је доста - доста је  0202_238

Поздрав свима  :smiley:

Што год ткаш, везуј конце за Небо!

Подели на овим сајтовима

Добро дошла селе! Можда се и знамо - ако си студирала у Лукавици??? Додуше, ја сам 5 година старија, тако да сам отишла кад си ти дошла. У сваком случају драго и је да си с нама.

Хвала  :smiley:

Јесам у Лукавици студирала, али, као што рече, мимоишле смо се, али добро, ево овдје се упознајемо  :smiley:

И мени је јако драго да сам с вама...

Што год ткаш, везуј конце за Небо!

Подели на овим сајтовима

Хвала на одбору за дочек и пријатним ријечима  :smiley:

Тако је дивно овдје  :smiley: :smiley: :smiley:

А на Палама, хладно  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/winter.gif Прољеће се бори као у оном цртаном са вриједним створењима у земљи што дају живот цвијећу, али сурова зима још му не препушта власт, искрено се надамо да ће ускоро, што је доста - доста је  winter

Поздрав свима  :smiley:

I ja sam se danas setio tog crtanog filma. 0202_238

заиста је баш као у том цртаћу , никако да оде ова зима... :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Malo je smiješno, već kontaktiramo duži jedan period a nismo se upoznali!Da bi i tu prazninu popunili predlažem da se upoznamo !

Moje neko mišljenje je da bi trebao od nas svako napisati nešto o sebi!

Ljudi nebavimo se kriminalnim radnjama da bi se krili jedni od drugih!

Ova ideja mi je naum pala od braće kršćana gdje su se administratori predstavili!

Ovdje de nebudemo jedni drugima anonimusi zamolio bih vas da odgovori svako od nas na sljedeća pitanja:

1)Ime prezime ako hoće grad navesti u kojem živi, porodični status?

2)Stepen naobrazbe(nemora)?

3)tvoje poznavanje tvoje vjere a zatim vjere tvojih sugovornika?

4)Šta očekuješ od ovog dijaloga?

5)Šta ne očekuješ od  dijaloga?

6)Da li si se okoristio u ovom pisanju?

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Malo je smiješno, već kontaktiramo duži jedan period a nismo se upoznali!Da bi i tu prazninu popunili predlažem da se upoznamo !

Moje neko mišljenje je da bi trebao od nas svako napisati nešto o sebi!

Ljudi nebavimo se kriminalnim radnjama da bi se krili jedni od drugih!

Ova ideja mi je naum pala od braće kršćana gdje su se administratori predstavili!

Ovdje de nebudemo jedni drugima anonimusi zamolio bih vas da odgovori svako od nas na sljedeća pitanja:

1)Ime prezime ako hoće grad navesti u kojem živi, porodični status

2)Stepen naobrazbe(nemora)

3)tvoje poznavanje tvoje vjere a zatim vjere tvojih sugovornika

5)Da li si se okoristio u ovom pisanju?

1) Zovem se Eniz Kozlić; Kakanj;Bosna;oženjen sretno (žena mi je tu pa moram napisati ovako, a ima brata crni pojas a ja baš nisam u formi)otac troje djece, tri kćerke.

2) elektromehaničar prvo, zatim tehničar elektrenergetike, zatim teološki fakultet odsjek misonarstvo, i osnove vjere(dogme)

3)Poznavanje svoje vjere u skladu sa mojim stepenom naobrazbe! Poznavanje hrišćanstva solidno.Kroz fakultet smo imali predmete koji govore o drugim vjerama!pročitao sm mnogo toga o drugim vjerama!

Do sada sam preveo i napisao šest knjiga od koji tri govore komparativno o islamu i kršćanstvu!

4) Namjere su mi čiste od prvog dana i dokle god sam ovdje one su takve.Svako od nas se obraća masama ja u školi drugi u crkvi ili džamiji, cilj mi je da mi ljudi koji utičemo na mase da razbijemo barijere koje su među nama!Da ja ne učim da su mi tamo neprijatelji iz one strane Drine a da moje kolege hrišćani ne uče da su im s ove strane Drine neprijatelji!Znači upoznati se i stvarati normalne odnose među ljudima!

5)Da okoristio sam se i puno novog sam naučio o vjeri svojih komšija!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Опрости , није ми смешно , мислим искрено је то, али неке ствари ми нису јасне шта је то наобразба и шта ово значи: Da li si se okoristio u ovom pisanju?

obrazovni profil!

Da li se okorstio da li si nešto novo naučio boraveći na ovom forumu!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

1)Ime prezime ako hoće grad navesti u kojem živi, porodični status

Selim Mehinagic, 40 god.,trenutno Dortmund,Njemacka,ozenjen

2)Stepen naobrazbe(nemora)

Dipl.-Ing. Elektrotehnike

2. drzavni ispit za profesora u srednjoj skoli tj u Njemackoj Sekundarstufe II

3)tvoje poznavanje tvoje vjere a zatim vjere tvojih sugovornika

Samouk kroz citanje i slusanje raznih predavanja profesora,ucenjaka...

Kao musliman da drugi Allahovom voljom spoznaju istinu da je islam jedina prava vjera klapklap

5)Da li si se okoristio u ovom pisanju?

Mnoge stvari nisam prije znao

Obogacen mnogo kroz dijalog

Подели на овим сајтовима

Ја сам већ послала неколико постова, али открих и ову страну, па да се и званично представим. Зовем се Марија и из Крушевца сам.  Све вас поздрављам сверадосним поздравом- ХРИСТОС ВАСКРСЕ!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...