Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Добро дошли на форум, и пријатва вам кафица! :D

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Бог ти помогао Гордана и добро нам дошла на овај сајт. 1401  :pivo:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Помаже Бог!

Однедавно пратим овај форум, па сам одлучио да се пријавим и наравно као прво представим.  

Зовем се Драгомир имам 67 година и претпостављам да сам у категорији најстаријих форумаша

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!

Однедавно пратим овај форум, па сам одлучио да се пријавим и наравно као прво представим.  

Зовем се Драгомир имам 67 година и претпостављам да сам у категорији најстаријих форумаша

Dobro nam dosli na forum... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Здраво, људи. Ја сам Богдан Душанов.

Јел ова тема обавезна за сваког "гуштера"? :) Извињавам се што сам као разбојник улетео прво на једну другу тему, а не овде. Ја сам крпачки "мајстор", покушавам да поправим што неко растури. Трудим се да ми руке не буду увек црне. :4869: Учио сам неку школу, ал' сам завршио у "каналу" због разноразних околности. Надам се да ћемо се лепо дружити. Подржите брата "гуштера", будите праведни.

Обожавалац сам Ирске и њихове музике. У цвету старости од 29 лета. 

И тако... .1399. 

Подели на овим сајтовима

Иначе, напала ме пнеумонија, па сам лежао дуго у болници, сад сам на кућном лечењу. Она ме је довела овде. Која суровост живота, а?! Хахахаха

Добри сте, добри сте. Ове је баш све профи, свака част за оне који подигоше све ово! Црвени, јесам добар, а? Тако се прича о надређенима. :)

Подели на овим сајтовима

Добро дошао Богдане.

Право освежење и само тако настави.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Хвала Пивољубитељу. Видим ја да ћу се са тобом одлично слагати, ако је заиста NOMEN EST OMEN. :good2:  :))  :bendoff: И онај брат пилот. И ја сам заљубљеник у авијацију, ратну. Тако да...  :cheesy3: 

Увек је добро видети ово што си накачио. Види га какав је Shane MacGowan, па нема и неће бити таква два лика од почетка до краја света. Јединствен! Он и његови зубићи. sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...