Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ни овако није лоше, драга Биљо!

Добро ти нама дошла,

па да и ми нешто научимо од тебе!

Да вам кажем једну тајну  0203_cool

и ја желим да вас уживо упознам што више!

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

?????? ???!

????? ?? ??????, ???? 23 (????? 24  crvenilo) ??????. ????? ? ???????? ? ????????? ??? ?? ?????????? ????????. ?????? ?? ?? ????? ????? ??????, ??? ?? ???? ?????? ????????. ???? ??? ????? ?? ????? ?????? ?? ???? ???? ?? ??? ??? ??? ?????????, ??? ? ?? ??????? ?? ??? ????. ????? ?????, ? ?????  0203_cool (??? ?? ??? ?????? ?? ?????, ?? ???? ????? ?? ?????? :smiley:). ?????? ?? ? ???? ????????... crvenilo

????? ????? ?? ???????.

hello

??????????? ??????????! 0104_cheesy

? ??? ?????  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='bendoff' /> ??????????? ? ?????????, ?? ???????.

Подели на овим сајтовима

Свештеник сам у околини Јагодине и поздрављам чланове форума и мог брата о.Ивана.Предмет мојих  интересовања задњих година су далекоисточни народи и њихов искуства, визија света и човека.Мислим да бих могао кроз учеће на овом форуму продубити визије мојих интересовања и то поделити с Вама. О.Горан

Подели на овим сајтовима

????????? ??? ? ??????? ???????? ? ?????????? ??????? ?????? ? ??? ????? ?.?????.??????? ?????  ???????????? ?????? ?????? ?? ????????????? ?????? ? ????? ????????, ?????? ????? ? ??????.?????? ?? ??? ????? ???? ????? ?? ???? ?????? ????????? ?????? ????? ???????????? ? ?? ???????? ? ????. ?.?????

jedva ?ekam 0409_feel

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

добро дошли оче Горане и благословите :)

ја бих искрено волео да покренете тему, ако вам није тешко, о источним православним верницима и њиховим светитељима, ради ширењу наших погледа, јер мислим да доста људи не зна пуно о томе. искрено био сам и ја зачуђен и задивљен да и Јапанци имају своју православну Цркву :)

ако сам добро схватио домен ваших интересовања ...

Подели на овим сајтовима

Благослови, оче Горане.

И ја се радујем новој теми и проширивању знања!

Медо, зар није Св. Јован Шангајски ишао и у Јапан да држи службу...?

Нешто ми се чини да јесте, мораћу да проверим.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

искрено не знам, вероватно и јесте, пошто је стигао и да освешта место погибије нашег краља у сред Марсеја бос 0442_feel

Подели на овим сајтовима

????? ????? ??? ?????? ? ???????????? 0442_feel

?? ??? ??????? ????? ?? ????????? ????, ??? ??? ???? ?????, ? ???????? ???????????? ????????? ? ??????? ???????????, ???? ?????? ????? ???????, ??? ?????? ?? ????? ???? ?? ??? ???? ? ????. ??????? ??? ??? ? ?? ??????? ? ???????? ?? ? ??????? ????? ????? ??????????? ????? 0203_cool

??? ??? ????? ??????? ????? ????? ???????????? ...

?? ??????? ?????? ?? ???? ??????? ?? ?????  ??? ??????.?????? ????? ? ??? ? ?????? ??????? ??? ?? ?? ???????????,?????? ??? ????? ???????? ?? ?????? ??????.???????? ?????????? ?????? ?? ?????????? ? ????????? ?? ?????? ?????.
Подели на овим сајтовима

• Гости

Иначе, мој имењак и брат о.Горан је врло суптилног и карактеристичног духа, његова специјалност су далекоисточне религије, он има један врло занимљив и аутентичан поглед на исте, настао после дугог периода духовног сазревања. То је човек који је породио многе јагодинце у Христу и привео их Њему. Наравно, са њиме можете причати о свему, он је један од најоригиналнијих свештеника које знам.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Pa kakav ce biti kad se zove Goran.Ti,oce,znas da me prati vise nego cudan sinhronicitet s tim imenom.Cak se i najbolji advokat u Kg zove Goran.A tako se zove i nacelnik kriminalistike za vas okrug.Imala sam cast da obojicu upoznam i ogromnu srecu i zadovoljstvo da ponekad s njima razgovaram.Izuzetni pravnici i jos bolji ljudi.I kako ti rece s njima se moze o svemu razgovarati.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...