Lady Godiva Написано Април 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 28 минута, Ћириличар рече А и ви га зашећерили са романтиком и тужном сјетом. Ево нешто кул, за промјену: Теби је ово кул? пре 12 минута, Broken рече Da se i ja upišem na temu. P.S. Ova pevačica bi komotno mogla i na temu Ženska lepota. Ne znam kakva je inače ali u spotu je Шта је бре ово, Брокен? Зар на мојој теми да постављаш жене у топлесу? Ја сам шокирана! Ћириличар and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече Теби је ово кул? Џаст тејк ит изи, брада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 17 минута, Lady Godiva рече Теби је ово кул? Шта је бре ово, Брокен? Зар на мојој теми да постављаш жене у топлесу? Ја сам шокирана! Veruj mi, nisam ni pogledao spot. Samo prve scene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 19 минута, Ћириличар рече Џаст тејк ит изи, брада Ова је мало боља од претходне. Али и даље не може ни да приђе оном мом тужњикавом и романтичном. пре 12 минута, Broken рече Veruj mi, nisam ni pogledao spot. Samo prve scene. Зезам те.. Али ти за сваки случај немој ни да гледаш, да те жена не задави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече Ова је мало боља од претходне. Али и даље не може ни да приђе оном мом тужњикавом и романтичном. Океј, ево благи, почетни ниво сјетних пјесмица: Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 2 минута, Ћириличар рече Океј, ево благи, почетни ниво сјетних пјесмица: Ево ти једна симпатична, благи, почетни ниво.. Ћириличар and -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече Ево ти једна симпатична, благи, почетни ниво.. Пратим и подижем за један емо ниво уз комбинацију: Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 10 минута, Ћириличар рече Пратим и подижем за један емо ниво уз комбинацију: И подижеш за десет емо нивоа.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече И подижеш за десет емо нивоа.. И одврћем на максимум: Broken and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2018 @Ћириличар, асимиловао си се. Постао си њањав и романтичан. Добродошао на мој жру дневник. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече @Ћириличар, асимиловао си се. Постао си њањав и романтичан. Добродошао на мој жру дневник. Ееерм.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2018 пре 15 минута, Ћириличар рече Ееерм.... Касно ти је сад, young padawan. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2018 @Ћириличар, што бре тужнић? До сад си био само романтичан, а сад "га зашећери и са тужном сјетом". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 11, 2018 Пријави Подели Написано Април 11, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече @Ћириличар, што бре тужнић? До сад си био само романтичан, а сад "га зашећери и са тужном сјетом". Па, кад ми нема више бијега, како кажеш, да макар кренем у пуну аутодеструкцију: Е тако... А сад овакав одох да пребирам чарапе и мајице по коферу Paradoksologija, Lady Godiva and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2018 I've got no roots, but my home was never on the ground Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука