Jump to content

I tako... "Srbija danas v2.0 build 2018", ili uzasi pseudodrzave "Srbije"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нама не може да буде боље, и да се промени власт. Јер и овде се оправдава кршење закона и довођење у опасност људи на друмовима, само зато што човек живи на селу, и што су људи доведени у заблуду да је починилац кривичног дела сиромашан.

Изгледа да је бољшевизам и даље у нашим главама, где за "пролетере" не треба да важе закони, ил макар да ти закони буду блажи према њима.

А овамо се бунимо што закони не важе за СНС-овце. Изгледа да ми хоћемо тоталну анархију, да закони не важе ни за кога, или да важе само за СНС-овце и богаташе.

Подели на овим сајтовима

@Ђорђе Р To sto imas u vrednosti u stoci, ta ista stoka pojede bezmalo pa sve. Ne bas sve, ali dosta. Evo mi ujaka prekoputa, koji radi sa krupnom stokom, da ne bude da pricam napamet. Nije to samo - "ima on vrednost tu i tu", nego sve to treba da se izdrzava i odrzava, troskovi su veliki a zarada od toga svega je realno vrlo mala, narocito kad imas u vidu ulozen rad i vreme.

Ali opet da kazem, jer mi uredno zaobilazis poentu - neka ga nateraju svakako da to uradi sto pre, ALI, ovo nije nacin za to. Ovo je izivljavanje nad covekom, nista drugo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Ali opet da kazem, jer mi uredno zaobilazis poentu - neka ga nateraju svakako da to uradi sto pre, ALI, ovo nije nacin za to. Ovo je izivljavanje nad covekom, nista drugo.

Очигледно да немају други начин да га натерају. А верујем, знајући менталитет нашег човека (и видећи прилог), да га ни на овај начин натерати, него ће и кад изађе из затвора и даље возити нерегистровану приколицу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, obi-wan рече

Saobraćajna policija je tri puta na seoskom putu u planini zaustavljala Bojana Radovanovića jer je vozio seno za stoku neregistrovanom prikolicom.

Па да, угрожава на планини вукове...

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ђорђе Р рече

Нама не може да буде боље, и да се промени власт. Јер и овде се оправдава кршење закона и довођење у опасност људи на друмовима, само зато што човек живи на селу, и што су људи доведени у заблуду да је починилац кривичног дела сиромашан.

Изгледа да је бољшевизам и даље у нашим главама, где за "пролетере" не треба да важе закони, ил макар да ти закони буду блажи према њима.

А овамо се бунимо што закони не важе за СНС-овце. Изгледа да ми хоћемо тоталну анархију, да закони не важе ни за кога, или да важе само за СНС-овце и богаташе.

Ко је и где то написао? Ја колико видим сви на теми су се изјаснили да закони треба да важе исто за све. У земљи у којој закони очигледно нe важе исто за све не можеш да кривиш људе што осећају горчину и бес кад се овако нешто деси. А у то колико је његово богатство у стоци, не могу да улазим јер немам појма. Претпостављам да није толико блесав да поседује нешто што вреди 100.000 евра, како ти рече, али неће да прода ни део тога макар да би купио нову и бољу приколицу. А плус сам издржава непокретну мајку.

Можда си све у праву, али мени та прича не пије воду.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ђорђе Р рече

Очигледно да немају други начин да га натерају. А верујем, знајући менталитет нашег човека (и видећи прилог), да га ни на овај начин натерати, него ће и кад изађе из затвора и даље возити нерегистровану приколицу.

Sudija ima na raspolaganju prakticno neograniceni broj opcija, samo ako `oce da se pozabavi time.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ђорђе Р рече

Уопште ниси у праву. Нико није за анархију. Али ако човек на селу где нема никога осим њега и његове мајке угрожава безбедност саобраћаја на сеоском планинском путу и на њему се примењује закон а не примењује се никада на кабадахијским синовима и ортаћима који често крше саобраћајна правила у граду онда имамо проблем.

И при том кад неког казниш, гледаш да то има смисла. Казне су огромне кад их упоредимо са примањима. 

Ако говоримо о саобраћају, па сви министри саобраћаја треба да плаћају дебеле пенале за овај очај од српских путева. Али неће. Платиће их сељак на планини кад вози сено и види човека на сваких xy километара.

Подели на овим сајтовима

@Dr Venko Дал си икада био на сеоском путу на планини? Колико си ту срео полицијских патрола који контролишу саобраћај?

Очигледно да је вест тенденционално представљена. Недостају изјаве из суда, тужилаштва, полиције. И без тога је прича јадног, "сиромашног" сељака, веома шупља.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ђорђе Р рече

@Dr Venko Дал си икада био на сеоском путу на планини? Колико си ту срео полицијских патрола који контролишу саобраћај?

Очигледно да је вест тенденционално представљена. Недостају изјаве из суда, тужилаштва, полиције. И без тога је прича јадног, "сиромашног" сељака, веома шупља.

Да, скоро свакодневно сам на сеоском путу. Коментаришем вест онако како сам прочитао а ти коментаришеш неку своју умишљену верзију.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Ђорђе Р рече

Извини, али чиме се ти бавиш? Да ли си икада радио у Србији за плату?

Ја апсолутно анти комуниста, али третирање радника као робова је нечовечо до коске. Људи бре овде раде ко стока, а нон стоп су прозивани да су лењи, неспособни, да треба да се кажњавају итд, никако плаћени.

Овакво нечовечно стање ће несрећне људе одвести у несрећни бољшевизам. Ако то нисмо научили онда ништа, ај поново кроз пакао.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Dr Venko рече

Да, скоро свакодневно сам на сеоском путу. Коментаришем вест онако како сам прочитао а ти коментаришеш неку своју умишљену верзију.

Реци нам онда твоје искуство са саобраћајном полицијом по сеоским путевима, где пролазе само вукови и понеки трактор.

Ја само размишљам о ономе што прочитам, и знам да свака прича има две стране, а нагледао сам се и наслушао довољно медијских, тендеционих и манипулативнох вести, да могу лако да их препознам.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ђорђе Р рече

Реци нам онда твоје искуство са саобраћајном полицијом по сеоским путевима, где пролазе само вукови и понеки трактор.

Ја само размишљам о ономе што прочитам, и знам да свака прича има две стране, а нагледао сам се и наслушао довољно медијских, тендеционих и манипулативнох вести, да могу лако да их препознам.

Немам никакво икуство са саобраћајном полицијом, што не значи да дотични није имао. Зато је ово вест, иначе зашто би била вест, објасни ?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Извини, али чиме се ти бавиш? Да ли си икада радио у Србији за плату?

Ја апсолутно анти комуниста, али третирање радника као робова је нечовечна до коске. Људи бре овде раде ко стока, а нон стоп су прозивани да су лењи, неспособни, да треба да се кажњавају итд. 

Овакво нечовечно стање ће несрећне људе одвести у несрећни бољшевизам. Ако то нисмо научили онда ништа, ај поново кроз пакао.

Да, живим и радим у Србији. Људи овде само кукумавче, почев од несрећног нам председника, а никада нису живели боље. Многи из бољшевизма нису ни изашли.

Да, људи јесу незадовољни, ал не због лошег живота, него због оног шта гутају оно што им се медијски пласира. Ако гледају разне ријалитије, криминалце, задригле политичаре, који ништа не ради, то им постаје узор, и због тога су незадовољни са својим животима.

Сиротиње, и оних који тешко живе и те како има, ал они су много срећнији и задовољнији од умишљене сиротиње, попут овог човека из вести.

Што се самог човека тиче, да он за себе верује да је сиротиња, иако поседује стоке у вредности као што сам рекао, 50000-100000 евра.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, obi-wan рече

Saobraćajna policija je tri puta na seoskom putu u planini zaustavljala Bojana Radovanovića jer je vozio seno za stoku neregistrovanom prikolicom. Prvi put je platio kaznu, a za druge dve mu je stigla kazna zatvora do 40 dana jer je vozio pod zabranom.

Мислим да ни @Ђорђе Р, ни остали нисте у праву. Нит' је ту у питању закон и пропис, нит' иживљавање државе, него највероватније иживљавање тих квази пандура. Сигурно су се покачили раније због нечега и ови му сад праве с*ања јер им се може.

Код нас (у нашем народу) је увек и све лично. А још склоност ка фиксацијама је додатни, али сродни проблем. 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Dr Venko рече

Немам никакво икуство са саобраћајном полицијом, што не значи да дотични није имао. Зато је ово вест, иначе зашто би била вест, објасни ?

Ово је вест направљена како би привукла гледаност и кликове како би медији зарадили паре.

Прича се упакује тако да изазива емоцију и сажаљење, и људи на то кликћу, то гледају.

Дал си испратио вест о сиромашном студенту медицине кога је породица напустила и он се сам издржавао, живео у највећој сиротињи, и при томе имао све десетке. Неколико дана је цела Србија о њему причала, плакала због њега, давала му подршку. На крају се испоставило да је сиромашни студент живео боље од сваког просечног студента, да је имао стан, плаћене студије, да су му дали само у децембру 700 евра. Све је то злоупотребио, и када су му то укинули, дошао је на медије да кука. Иако су новинари знали целу причу, ипак су је спаковали врхунски, тако да доведе јавност у заблуду, а све ради гледаности и пара.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...