Jump to content

Украшавање торти

Препоручена порука

Kao što ste vidjeli, ovim kremom se jako lako rukuje, ne curi, i lako se razmazuje. Zato sam odlučila da vam postavim recept po kojem možete napraviti ovu smjesu za filovanje koji je i više nego jednostavan:

Daklem, za one koji ne razumiju engleski:

250 ml bjelancadi, pomiješati sa 250g šećera, nije neophodno miješati mikserom, nego običnom mutilicom, ali tek toliko da šećer ne ostaje na dnu. Potom činiju sa bjelancadima staviti na paru,a na srednju temperaturu i miješati svakih 5 - 10 minuta, nije neophodno stalno miješati. Kada masa postane takva da ne osjećate među prstima šećer, skinite masu sa pare i mutite pola sata mikserom na najjaču brzinu. Potom se doda 20 unci putera (što je po mojim proračunima oko 550 g - ali ove unce su različite od države do države), i muti 5 minuta na najjačoj brzini, a onda 10-15 minuta na najslabijoj brzini dok se masa ne izjednači.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 208
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

I evo na kraju kako izgleda kisa kada je majstor ukrasi:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Evo kako to rade pravi majstori:

Dr.Oetker - ukrašavanje

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

:)molimoli klapklap za mamu.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

smej.gif smej.gif smej.gif za mamu.

smej.gif  smej.gif је украсила сине Драгане  smej.gif  :cheesy:
Није ме било жао да покварим то.  :(

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Није ме било жао да покварим то.  smej.gif
увек се сажалим када видим да морам сећи неку лепу украшену торту  smej.gif ал мооора шта да се ради кад јој така судбина  :(
Подели на овим сајтовима

Није ме било жао да покварим то.  smej.gif
увек се сажалим када видим да морам сећи неку лепу украшену торту  smej.gif ал мооора шта да се ради кад јој така судбина  :(
Јесте, само моја мајка и салату кад први декорише је и уопште све, морао бих стално са дозом жаљења да једем.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да ли је ова торта  са плазмом и орасима? mense0198626478946378946 :cheesy:

Јесте, баш је укусна .
Секо Мирођија, имаш ли овде од неких тема - рецепис од ове торте?
Подели на овим сајтовима

Да ли је ова торта  са плазмом и орасима? mense0198626478946378946 :cheesy:

Јесте, баш је укусна .
Да нећеш да правиш торту ?

Подели на овим сајтовима

Да ли је ова торта  са плазмом и орасима? mense0198626478946378946 lqj2e2sokakote

Јесте, баш је укусна .

Ево, овде...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,182.new.html#new

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...