Зорица екс Милева Написано Септембар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Kao što ste vidjeli, ovim kremom se jako lako rukuje, ne curi, i lako se razmazuje. Zato sam odlučila da vam postavim recept po kojem možete napraviti ovu smjesu za filovanje koji je i više nego jednostavan: Daklem, za one koji ne razumiju engleski: 250 ml bjelancadi, pomiješati sa 250g šećera, nije neophodno miješati mikserom, nego običnom mutilicom, ali tek toliko da šećer ne ostaje na dnu. Potom činiju sa bjelancadima staviti na paru,a na srednju temperaturu i miješati svakih 5 - 10 minuta, nije neophodno stalno miješati. Kada masa postane takva da ne osjećate među prstima šećer, skinite masu sa pare i mutite pola sata mikserom na najjaču brzinu. Potom se doda 20 unci putera (što je po mojim proračunima oko 550 g - ali ove unce su različite od države do države), i muti 5 minuta na najjačoj brzini, a onda 10-15 minuta na najslabijoj brzini dok se masa ne izjednači. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 I evo na kraju kako izgleda kisa kada je majstor ukrasi: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 ммммммммммммммммммм... mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Evo kako to rade pravi majstori: Dr.Oetker - ukrašavanje Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Ову торту је моја мајка прошле недеље направила и украсила иначе зове се "Грчка торта". ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 klapklap za mamu. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 smej.gif smej.gif za mamu. smej.gif smej.gif је украсила сине Драгане smej.gif :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 smej.gif smej.gif smej.gif za mamu. smej.gif smej.gif је украсила сине Драгане smej.gif :cheesy: Није ме било жао да покварим то. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 smej.gif smej.gif smej.gif za mamu. smej.gif smej.gif је украсила сине Драгане smej.gif :cheesy: Није ме било жао да покварим то. smej.gifувек се сажалим када видим да морам сећи неку лепу украшену торту smej.gif ал мооора шта да се ради кад јој така судбина Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 smej.gif smej.gif smej.gif za mamu. smej.gif smej.gif је украсила сине Драгане smej.gif :cheesy: Није ме било жао да покварим то. smej.gifувек се сажалим када видим да морам сећи неку лепу украшену торту smej.gif ал мооора шта да се ради кад јој така судбина Јесте, само моја мајка и салату кад први декорише је и уопште све, морао бих стално са дозом жаљења да једем. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Да ли је ова торта са плазмом и орасима? mense0198626478946378946 :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Да ли је ова торта са плазмом и орасима? mense0198626478946378946 :cheesy: Јесте, баш је укусна . ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Да ли је ова торта са плазмом и орасима? mense0198626478946378946 :cheesy: Јесте, баш је укусна .Секо Мирођија, имаш ли овде од неких тема - рецепис од ове торте? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Да ли је ова торта са плазмом и орасима? mense0198626478946378946 :cheesy: Јесте, баш је укусна .Секо Мирођија, имаш ли овде од неких тема - рецепис од ове торте? Да нећеш да правиш торту ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Да ли је ова торта са плазмом и орасима? mense0198626478946378946 lqj2e2sokakote Јесте, баш је укусна .Секо Мирођија, имаш ли овде од неких тема - рецепис од ове торте? Ево, овде...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,182.new.html#new Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука