ВИЛМА Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Са фонданом кад уђеш у штос, чуда можеш да правиш ! Само треба имати довољно времена, а "посао" је права уживанција ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 E drago mi je da imam istomišljenicu, svima se sviđa ali malo ko hoće da se bakće time. Nego reci kupuješ li fondan ili ga praviš i kako ako ga praviš? Postavi recepat eheeeej eheeeej Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Не правим торте са фонданом, али ме то доста занима, па читам и гледам туђа искуства. Тренутно немам заиста времена за то, али кад клинци мало одрасту, планирам да се "бацим" на пву занимацију facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Ajde kad naiđeš na nešto zanimljivo i ovdje već ne postavljeno postavi ovdje, mnogo toga sam i ja postavila na prethodnim stranicama, ali planiram da još radim na ovome. Pogledaj kad te već zanima i prethodne strane i recepte, možda nađeš nešto interesantno sele. Ovo mi je sjajna ideja za rođendansku tortu baki facenew22222222 0110_hahaha 0102_laugh http://static.wix.com/media/7777b8e9dd5f51234af964777cc024fd.wix_mp_256 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Заиста је дивна идеја, поготово ако твоја бака воли штрикерај facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Ja nijednu svoju baku ne pamtim 0110_hahaha facenew22222222 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Извини, мислила сам да си ти мислила конкретно за своју баку facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Nema potrebe za izvinjavanjem, ja sam đedinsko dijete facenew22222222 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Сад минирам тему, али ја никад нисам видела ниједног свог деду, сви су поумирали пре него што сам се родила facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 facenew22222222 0110_hahaha 0102_laugh - ja nisam bake upamtila, a bila sam rođena kad su umrle. Šta ćeš - život. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Mini-torte Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука