Jump to content

Украшавање торти

Препоручена порука

003_primary.jpg
  • Волим 1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Одговори 208
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Јој што бих ја вољела да знам овако украшавати торте и колаче, ја једино знам направити глазуру од чоколаде и замазати торту шлагом... Овдје има стварно занимљивих начина украшавања и савјета. Баш сам данас направила торту, сутра треба да је завршим тј. да је украсим, па ћу пробати неки од ових начина, само још да видим који ће одговарати за моју торту.

Можда ми нека од вас може помоћи при избору, торта је скоро сва од шлага, кора је шлаг са млјевеном плазмом, а 1. фил је шлаг са крем бананама и какаом, 2. шлаг са ренданом чоколдом. Иначе торта се зове ГРЧКА СЛАДОЛЕД ТОРТА и одлична је, само још треба неко добро украшавање и екстра. Па шта мислите шта би било најбоље. Ја сам прво мислила да је само намажем шлагом и да купим пар оних ружица и тако да је украсим, али сада када видим каквих све начина има, премишљам се. И да торта је округлог облика.

ВЕРА

НАДА

ЉУБАВ

Подели на овим сајтовима

Јој што бих ја вољела да знам овако украшавати торте и колаче, ја једино знам направити глазуру од чоколаде и замазати торту шлагом... Овдје има стварно занимљивих начина украшавања и савјета. Баш сам данас направила торту, сутра треба да је завршим тј. да је украсим, па ћу пробати неки од ових начина, само још да видим који ће одговарати за моју торту.

Можда ми нека од вас може помоћи при избору, торта је скоро сва од шлага, кора је шлаг са млјевеном плазмом, а 1. фил је шлаг са крем бананама и какаом, 2. шлаг са ренданом чоколдом. Иначе торта се зове ГРЧКА СЛАДОЛЕД ТОРТА и одлична је, само још треба неко добро украшавање и екстра. Па шта мислите шта би било најбоље. Ја сам прво мислила да је само намажем шлагом и да купим пар оних ружица и тако да је украсим, али сада када видим каквих све начина има, премишљам се. И да торта је округлог облика.

Ја бих само по ободу торте на површини ишла са шприцем један ред,можда два а онда набацала рендану чоколаду,заправо,не баш рендану,више стругану ножем.

Около торте исто бих ишарала шлагом или евентуално секла бананице попречно на половину па их онако усправно утиснула око торте,наравно са неким размаком од 2 цм а тај размак попуњавала шприцем са шлагом...

Па ти види како ти одговара,можда неко има бољу идеју.

:)

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Хвала Валентина, није лоша идеја, чекала сам да још неко нешто напише али како видим нема никаквих приједлога па ћу онда искомбиновати ово што је Валентина рекла и оно што сам ја замислила, а замолићу и свекрву да ми мало помогне, пошто нисам баш стручна са шприцем. Углавном, како год да буде украшена, битно је да је укусна и да ће се појести :bla:

ВЕРА

НАДА

ЉУБАВ

Подели на овим сајтовима

Tek sam vidjela tvoje pitanje i vjerujem da sam okasnila, oću da vidim tvoj ručni rad. Fotku molim :)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • 3 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...