Зорица екс Милева Написано Новембар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2011 joooj Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2011 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Торта месна - зар није баш сасвим красна! "Dort z masa, nenajde se větší krása..." Торта од меса - за оне који нерад слатко 0442_feel Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2011 sokiran 1000000001010 osamucen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Izvinte,al ću malo da zaobiđem ovu temu,u narednom periodu....MMMMMMljaCCCC... sokiran 1000000001010 osamucen Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 sokiran 1000000001010 osamucen Куј отвори ову тему у посту, баш cool, хахахаха! OMG! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 sokiran osamucen sokiran Куј отвори ову тему у посту, баш cool, хахахаха! OMG! 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 17, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Торта месна - зар није баш сасвим красна! "Dort z masa, nenajde se větší krása..." Торта од меса - за оне који нерад слатко 319.gif Zayrone ovo je tuzansmajli8904 bliss jeeee Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2011 0102_laugh smej.gif smej.gif Куј отвори ову тему у посту, баш cool, хахахаха! OMG! 0110_hahaha smej.gif 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука