Зорица екс Милева Написано Април 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2011 Post je prošao i možemo da nastavimo s ovom temom vaistinu Pogledajte šta radi ova žena: prstgore mocart klapklap Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 па ово је бедак јести algabacaju algabacaju клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Da sam ja ovo napravila - morala bih da se sklonim dok pokolj prođe algabacaju Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Slatka 0442_feel tema Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Zanumljivo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 A neki vole i ovakve egzibicije stadaradim winter Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Овакве тортице прави моја smej.gif супруга Другарица славила 30. рођендан, па тако... Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 smej.gif smej.gif smej.gif 0110_hahaha Pa što se ne hvališ ranije??? HOĆEMO JOOOOŠ! Pozdravi dragu. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Јун 27, 2011 Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Ево још једне: Фарови светле... smej.gif Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2011 Žena ti je pravo talentovana, ma bogme ti si baš dobro probrao 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Јул 4, 2011 Пријави Подели Написано Јул 4, 2011 Ево и мене са мафинима :bla: Није баш торта, али су одлични :bla: А кад поједеш мафине, остане ти саксија за цвеће. Ово је тзв 2у1 1405_love Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука