Зорица екс Милева Написано Август 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Meni se ova poslednja baš dopada. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 mense0198626478946378946 ovo ko je radio-zlatne ruke ima... moze li mi neko objasniti kako se prave ove jestive figurice? hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Imaš na početku teme, na čini mi se prvoj drugoj strani recepte za ove mase, a pravljenje je stvar vještine i kreativnosti. Preleti malo po temi, sigurna sam da sam postavljala ove recepte. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Шта планирате за Госпоину,какву тортицу или колачиц :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Bratu mi je rođendan u ponedeljak, pa ću praviti ovu šah torticu, ali sa nekim izmjenama u recepturi. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Bratu mi je rođendan u ponedeljak, pa ću praviti ovu šah torticu, ali sa nekim izmjenama u recepturi. Лепа торта , лепа,лепа...! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 27, 2010 Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Шта планирате за Госпоину,какву тортицу или колачиц 4chsmu1 Воћни колач и чупавце, а ујутру служим укућане са слатким од шљива, данас кувала. Није се још оладило... facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Шта планирате за Госпоину,какву тортицу или колачиц 0442_feel Воћни колач и чупавце, а ујутру служим укућане са слатким од шљива, данас кувала. Није се још оладило... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Narode navalite, kažu šećer diže raspoloženje, a pošto smo svi iznervirani zbog ove klevete - neće nam škoditi! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 е благо том стрпљивом који је правио ове цветиће на белој торти, ја му се дивим B) smej.gif smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Da znaš kako to smiruje živce i sam bi pravio Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Da znaš kako to smiruje živce i sam bi pravio 0442_feelнека фала, пре ћу да направим 300 метанија узастопце клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Kako napraviti ukrasnu mašnu za tortu: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Drage domaćice sve mi imamo problema sa tim kako nafilovati tortu, kako je izravnati, i sl. U slijedećim postovima ćete vidjeti kako to rade eksperti - nadam se da će svima biti na korist - meni je zaista naredni klip pomogao, a onima koji slabije poznaju engleski jezik ne preostaje ništa drugo nego da otvore četvere oči 0442_feel P.S: na žalost moraćete da pogledate na youtube, ali isplati se. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Evo ga nastavak o filovanju: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука