Jump to content

Украшавање торти

Препоручена порука

• Одговори 208
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

кад су овако лијепе споља какве ли су тек изнутра  :bla:.gif' class='bbc_emoticon' alt='ekstra' />  ekstra  greengrin

''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...''

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Za moju Mirođiju  confused

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

На око су лепе , а тек калве су из нутра  0409_feel

Мора  да  су  супер,... confused

Просто би ми било жао да сецкам ове лепе слатке тортице  :)  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

:).gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' />

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

Za moju Mirođiju  gringrin

Mилева, сестро  од  торти,

ово  је  фантастично...

nasznak12

s.o.s. Свиђа ми се ово сестро од торти  :)

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...