Jump to content

Украшавање торти

Препоручена порука

s.o.s.

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 208
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

mileva bas  sve tvoj produkt ili samo slike njam njam

bighugbighug ма какав мој продукт, ја само покушавам да развијем тему, ја своје продукте не стављам у ову тему, него у коло сестара ЖРУ, а овдје само дајем идеје како може нешто да изгледа, а понешто  покушам сама да направим.

Хвала Вецо, ако неко има неки приједлог, било би ми драго да га подијелите са свима нама.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

http://kkuhar.com/smf/index.php?action=post;quote=1364;topic=19.140;num_replies=166;sesc=ffd366864fda7f30e5ca8e5d1f48db58

Какве  тортееееееее... 4chsmu1

Ово  мора  да  је  Пепељугина  папучица... stadaradim

Подели на овим сајтовима

Драге сестре, нисам била два дана на форуму због приватних обавеза, и видим да се овдје свашта издогађало, и једино што могу да кажем - остала сам без текста, сјајне фотографије, обрадовах се. Надам се свима на радост и корист, супер идеје које могу да се употријебе, а ако ништа бар су радост за очи.  hvala

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

јеееее, где налазите ова јестива уметничка дела  0205_whistling

јес да има и кича, кичерице и кичерозе, ал капирам да су све укусне  ekstra

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...