Veca Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 s.o.s. ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 mileva bas sve tvoj produkt ili samo slike njam njam bighugbighug ма какав мој продукт, ја само покушавам да развијем тему, ја своје продукте не стављам у ову тему, него у коло сестара ЖРУ, а овдје само дајем идеје како може нешто да изгледа, а понешто покушам сама да направим. Хвала Вецо, ако неко има неки приједлог, било би ми драго да га подијелите са свима нама. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 s jednog foruma...od.. Autor: vesna korica http://kkuhar.com/smf/index.php?action=post;quote=1364;topic=19.140;num_replies=166;sesc=ffd366864fda7f30e5ca8e5d1f48db58 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 2, 2010 Пријави Подели Написано Јул 2, 2010 http://kkuhar.com/smf/index.php?action=post;quote=1364;topic=19.140;num_replies=166;sesc=ffd366864fda7f30e5ca8e5d1f48db58 Какве тортееееееее... 4chsmu1 Ово мора да је Пепељугина папучица... stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Uh .. sve su ljepe .. raskos .. 0442_feel .. ali ova mi je najljepsa .... jer smatram , da bi ju i sama mogla napraviti .. djeluje mi jednostavna ... prirodno .. moguce ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Драге сестре, нисам била два дана на форуму због приватних обавеза, и видим да се овдје свашта издогађало, и једино што могу да кажем - остала сам без текста, сјајне фотографије, обрадовах се. Надам се свима на радост и корист, супер идеје које могу да се употријебе, а ако ништа бар су радост за очи. hvala Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Још мало па клопање слатих ђаконија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 јеееее, где налазите ова јестива уметничка дела 0205_whistling јес да има и кича, кичерице и кичерозе, ал капирам да су све укусне ekstra клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука