Драган Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Да ли је ова торта са плазмом и орасима? mense0198626478946378946 lqj2e2sokakote Јесте, баш је укусна .Секо Мирођија, имаш ли овде од неких тема - рецепис од ове торте? Ево, овде...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,182.new.html#new Знаш рецепт за циганску торту ? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Да ли је ова торта са плазмом и орасима? mense0198626478946378946 lqj2e2sokakote Јесте, баш је укусна .Секо Мирођија, имаш ли овде од неких тема - рецепис од ове торте? Да нећеш да правиш торту ? dada torta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Да ли је ова торта са плазмом и орасима? mense0198626478946378946 lqj2e2sokakote Јесте, баш је укусна .Секо Мирођија, имаш ли овде од неких тема - рецепис од ове торте? Ево, овде...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,182.new.html#new hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Прочитао сам , чим има чоколаде онда је сигурно ммммммммммммм..., видим да је лепа , морачу да терам мајку или како би рекли евројезичари Једног од родитеља , да ни направи ову ммммм тотру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 1, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Да ли је ова торта са плазмом и орасима? mense0198626478946378946 0212_rolleyes Јесте, баш је укусна .Секо Мирођија, имаш ли овде од неких тема - рецепис од ове торте? Ево, овде...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,182.new.html#new Знаш рецепт за циганску торту ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Чувени фондан eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Ali je ideja sjajna zar ne? eheeeej Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Новембар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2010 Ljudi prave i ovakve stvari eheeeej Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука