kajaa Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Medo kad su torte u pitanju, kičerica se cijeni i traži. Ma izaziva zazubice zar ne? 1405_love Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Mileva, kad ces da nas ugostis sa ovim specijalitetima? 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Za Petrovdan, je li odgovara? 1405_love Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Za Petrovdan, je li odgovara? 1405_love Svakako. :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanjica Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 1312_womens 1317_womens .gif' class='bbc_emoticon' alt='bighugbighug' /> ''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 Ово је вјеровали или не ТОРТА Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 19, 2010 Пријави Подели Написано Јул 19, 2010 е ово је већ перверзно :) 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Ova čupava klapklap me osvojilaaaaa! Znam da će muški dio foruma da "obožava" ovu fotku slava3 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 s jednog foruma...od.. Autor: vesna korica mense0198626478946378946torte prelijepo izgledaju,ali mi se svidja i ovaj heklani milje... http://kkuhar.com/smf/index.php?action=post;quote=1364;topic=19.140;num_replies=166;sesc=ffd366864fda7f30e5ca8e5d1f48db58 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2010 И ципела торта хм :cheesy2: размислићу дал да једем :group111: само ако су нове необуване ципеле crossrc 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 27, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука