Jump to content

Da li ste doziveli ili preziveli preljubu?

Trifke

Препоручена порука

Управо сада, Снежана рече

@obi-wan ама наравно него су се тако наместили за причу, али знам и ја те фине... не раздвајам никако мушку од женске прељубе

Jasno, jer i ne moze da se razdvoji. Kao i kod muskih, tako i kod zena ima bre onih koje se lepo ne skidaju sa toga, k`o dete sa tresnje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, ana čarnojević рече

ima to i u Pariz

mislim da je ova Sarkozijeva (Karla sad sam se setila imena Bruni) imala tu varijantu, bila sa sinom i smuvala se sa caletom, pre nego je postala prva dama Francuske.

pa vi stvarno ne razumete taj francuski fazon i duh i lamur 1324_womens

J...s ga, da prostis na izrazavanju, ali meni ovo uopste nije smesno. Takvo ponasanje je beskrajno ogavno, samo za pogacu i budak...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ana čarnojević рече

a vidis, negde je nekome klise to sto je tebi za pogacu i budak .

Ostaje samo da se vidi koji to etalon moze da presudi medju nama. A ima samo Jedan...

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Снежана рече

Има ли разлике између мушке и женске прељубе?

Velika je razlika. Kad muškarac vara on je sve bolji prema svojoj ženi a žena kad vara ona se hladi i prestaje da voli.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

Vec sam rekao - i taj kulturni kod je prosto bio paravan za sve i svasta, kako kod muskih, tako isto i kod zenskih.

Neka  moja baba-tetka imala je za muza teskog svalerasa. Ode ti on u SvajcErsku na rad, dodje za slavu i gostima prericava pikanterije sa SvajcErkama i ostalim belosveckim frajlama, a baba-tetka na plecima i kucu , i imanje, i stoku (ne mislim na muza).

Kad smo odrasli pitali smo je kako je to izdrala, rekla nam je da mu nije ostala duzna. Posle nekoliko godina je nasla coveka iz sela koji je ziveo sam, i povremeno bi odlazila na partiju seksa. Za tu priliku bi navlacila muske pantalone, neke dzoke (staru udecu), kapu, da lici na nekog muskarca i da je niko ne prepozna. I nikad je niko nije provalio. Svi su je sazaljevali i u njoj videli pacenicu. 

Nije ovo sablon, vec jedna od prica za koju pouzdano znam da je tacna.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, goranger рече

Velika je razlika. Kad muškarac vara on je sve bolji prema svojoj ženi a žena kad vara ona se hladi i prestaje da voli.

:trtmilo:

Подели на овим сајтовима

On 3/10/2018 at 12:13, Иван ♪♫ рече

Ljudska ljubav se previse idealizuje. Mozemo govoriti o apsolutnoj bozanskoj ljubavi, ali ljudi su i dalje ljudi.

Идеализује па наравно, кој је смисао постојања уопште онда? Друго,божанска љубав је једно,љубав према родитељима друго,љубав према детету је треће а љубав према супротном полу је нешто сасвим другачије од наведених. Људи су људи  видим на шта алудираш али и људи греше и поправљају се, дал је она савршена или не то ме брига шта мисли "паланка" битно је да је мени она савршена.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

On 3/11/2018 at 16:24, goranger рече

Лупио си нешто и остао жив, тако би ти одговорио на овај твој пост.

Подели на овим сајтовима

On 3/11/2018 at 10:24, goranger рече

Kad muško vara onda je frajer,a žena kad vara onda je k***a.Tačka.:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Mилена КШ рече

Kad muško vara onda je frajer,a žena kad vara onda je k***a.Tačka.:skidamkapu:

Дал си озбиљна?

Подели на овим сајтовима

Da, i veliku rupu u srcu ostavlja ta preljuba. Po mom skromnom mišljenju i iskustvu smatram da ni jedna ljudska duša ne bi trebala da doživi tako nešto u ovozemaljskom životu, da izgubi svoju drugu polovinu na taj način, jednostavno velike su šanse da ćete omrznuti i ljude i izgubiti vjeru u njih poslije toga. Smrt je takođe na neki način gubitak, ali boli drugačije. Postoji mnogo svjedočanstava kako su ljudi ostali vjerni i nakon smrti svoje ljubavi i nisu nikada više imali nekog drugog, to je savršenstvo i shvatanje. Ali znamo i sami da su danas te priče više filmske i književne nego što su realne.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Mali Marko рече

Дал си озбиљна?

Naravno,ima izuzetaka,to ne sporim,ali s obzirom u kakvom svetu zivimo svetli primeri su negde duboko zakopani u ovom univerzumu.Toliko :skidamkapu:

Iskreno se izvinjavam ljudima koji su se osetili prozvanim.

Измењено од Mилена КШ
Подели на овим сајтовима

Svima nama koji smo ovo doživeli, i onima koji ovo upravo sada preživljavaju,
ovo što ću napisati možda neće biti na utehu ali znajte:
Upravo ovako se oseća Gospod Bog kada se mi 
okrećemo od Njega obožavajući ... bilo koga ili bilo šta.

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...