Jump to content

Da li ste doziveli ili preziveli preljubu?

Trifke

Препоручена порука

пре 10 минута, Рапсоди рече

Нема тог леда, па ни камена који се не топи под навалом топлине...:D 

Sad ja tebe pitam, je l ti to ozbiljno il se šališ?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Phoebe рече

Sad ja tebe da pitam, je l ti to ozbiljno il se šališ?

Еј ни камен после 10, 20 год не остане исти. 

А и да остане исти, нико никога претпостављам није терао нити се мешао у избор драгог. Тако да...за мене крај дискусије. Не кажем да сви могу да носе ово бреме, нити да одоле налетима искушења поготово ако су та искушења увијена у обланде разумевања, финоће и топлине. 

Сам си бирао(ла).     

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Phoebe рече

Nema izlaza kad se dogura dotle da supružnici nemaju o čemu da razgovaraju. Tu je kraj.

мислим да овде грешиш, крај је ако не могу да ћуте заједно, да се не разумеју и ћутећи, некако су ми увек биле упитне везе које морају да се одржавају разговором као јединим начином комуникације.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Phoebe рече

Nema izlaza kad se dogura dotle da supružnici nemaju o čemu da razgovaraju. Tu je kraj.

U bre, ti ga presudi odma`. "Sta tu cile-mile, streljaj!" :smeh1:

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Рапсоди рече

Нема тог леда, па ни камена који се не топи под навалом топлине...:D 

Pricas pricu u prazno. Ja pitam jer znam za par zivih slucajeva.

Једно може посустати од хладноће или неразумевања другог и потражити утеху на другој страни, што не значи да тако треба да буде и што не значи да тако аминују св.оци, већ знајући за наше слабости и низак праг љубави, и трпљења  дозвољавају икономију(снисхођење) уместо акривије ( моли се за  вољеног(у )трпи и да виШ промене :D па и да је нема (промене) носи свој крст и не јадикуј ( не тражи утеху на другој страни )  

To bi bilo kad bi svi bili tako sveti i nebonosni kao ti. Ali svi se beskrajno razlikuju.

А што је пристајао(ла) на заједницу ? Што није гледала(о) промишљао(ла)...Шут да те нисам више чула ни једну по овом питањеу...:smeh1:

Blago tebi. `El pada kisa danas u Diznilendu?

Нисам вас ја тек тако спојила на теми  " Спојите два форумаша " ...:D 

Jos nisi ni prijavila. Sto bi reko Torbica - "sta ti decko radis"...

...

Aj sad probaj malo normalnije, ma`ni se sablona, nego pricaj nesto iz zivota.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

А и да остане исти, нико никога претпостављам није терао нити се мешао у избор драгог. Тако да...за мене крај дискусије. Не кажем да сви могу да носе ово бреме, нити да одоле налетима искушења поготово ако су та искушења увијена у обланде разумевања, финоће и топлине. 

Сам си бирао(ла).     

Ma slažem se, ali šta ako jedan gura napred i trudi se, a drugi je kao puvalo i na kraj pameti mu nije da se potrudi da unese svežinu u brak ?  Pa i ovom prvom dojadi, ima i on dušu, a ne samo ovaj drugi sebični. Zašto bi to iko trpeo? Svima nam je potrebna ljubav, nežnost. I trpljenu i podvizavanju postoje granice valjda. Ili šta? Da se razboliš možda? Kako da ne

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Phoebe рече

Sad ja tebe pitam, je l ti to ozbiljno il se šališ?

Ona je citala mnogo kniga, nema tog problema koji ne resi u dva koraka.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Ona je citala mnogo kniga, nema tog problema koji ne resi u dva koraka.

Рапса  још свадбену торту није појела :) 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Рапсоди рече

Сам си бирао(ла).     

Sto znaci sledece (iz ovih tvojih reci): "taj koji je ostao kamenjar imace svakako opravdanje, jer formalno ne napusta supruznika, a drugo koje ljubi svim srcem i ima potrebu da bude ljubljeno nek lipse, ko ga j...., sta je birao/la kad ne zna da bira; takvu/takvog treba lepo u okove i kvit!"

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Rastko A. рече

a koji su to razlozi zbog kojih se vara?

...

пре 11 минута, Rastko A. рече

mislim u slucaju kad se vara, al se i dalje ostaje sa tom osobom?

Brate, mozes li malo jasnije da srocis pitanje? Nista nisam razumeo.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Лидија Миленковић рече

Чуј, рећи ћу ти своју тајну:
не остављај ме никад саму
кад неко свира.

Могу ми се учинити
дубоке и меке
очи неке
сасвим обичне.

Hvala ti komsinice za ove stihove, ti znas sta treba da se napise. Jedino te bas Rapsa nije razumela... :)

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Снежана рече

мислим да овде грешиш, крај је ако не могу да ћуте заједно, да се не разумеју и ћутећи, некако су ми увек биле упитне везе које морају да се одржавају разговором као јединим начином комуникације.

Uzela si mi reč iz prsta, htela sam da dodam i ćutanje pa ne stigoh :ok:

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Rastko A. рече

mislim u slucaju kad se vara, al se i dalje ostaje sa tom osobom?

пре 16 минута, Rastko A. рече

a koji su to razlozi zbog kojih se vara?

kade ti žemska neće dadne

Подели на овим сајтовима

Управо сада, goranger рече

kade ti žemska neće dadne

Shali se ti, al` da vi`s sta Pavle kaze o tome...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...