Искушеник Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Стварно ужасна римокатоличка демонска прелест. За сваку осуду. Баш због овога Фрањо Асишки никако не може да буде светитељ. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Не знам, ово је саблажњиво. Треба ли о овоме мислити и причати? Нисам начисто. Иначе, дешавало се и мени да у сну вичем на демона. Обично нешто као "знам ко си, нећеш ме преварити, одлази...". Обично ме пробуде властити крици јер док спаваш не можеш да артикулишеш говор. Хвала Богу није ми се ништа горе дешавало по овом питању. Исповедила сам ово и као и за све друге проблеме, духовник је ту највећа помоћ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Иначе, не знам ко даје ове примедбе изнад наших имена, али реч "очијука" ми је мало непријатна. Читам шта људи пишу и не остављам коментаре под обавезно јер у већини случајева немам коментар дорастао осталима. Више могу да научим од вас осталих него ви од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Више могу да научим од вас осталих него ви од мене. Nije to baš tačno što kažeš.... Svako može da nauči od nekog nešto... Zato - na pisanje! .... Što više pišeš, manje ćeš OČIJUKATI (stvarno neverovatna reč 0442_feel) ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Meni ja malo cudan ovaj "lov" na demone koji postaje sve zanimljiviji u pravoslavnim krugovima. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ово су много реалније појаве демонске природе, него те утваре и које шта: O cemu se ovde radi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Аљонка, то се зове стигма ... римокатолици верују да су то пројаве Христових рана ... мени је то све врло сумњиво и крајње ненормално ... елем, НинаД то су коментари који се свима аутоматски појављују док имају одређени број порука. док будеш до бројке 99 порука, тај статус ће ти се појављивати, а онда ће се променити у следећи, као и после бројке од 249 порука, итд. после 1999. поруке постајеш ''инвентар'' као и неколико нас 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Сестро Аљонка, прочитај овај текст, разјашњава разлоге појаве тих рана такозваних стигми: Поређење духовности Фрање Асишког и Светог Серафима Саровског, О.Георгије Макрис Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Аљонка, то се зове стигма ... римокатолици верују да су то пројаве Христових рана ... мени је то све врло сумњиво и крајње ненормално ... Jezivo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Аљонка, то се зове стигма ... римокатолици верују да су то пројаве Христових рана ... мени је то све врло сумњиво и крајње ненормално ... Jezivo... то је оно што мене управо и удаљава од тога што се тако пројављује.не изазива у нормалном човеку ништа сем страха и одбојности. не бих примио к знању таква пројављивања Божје благодати, уколико ми то демон или човек не би нанели у име Господње. опет, можда римокатолици управо то тако схватају, па на неки начин верују да састрадавају са Господом. како год окренеш, мене подилази језа такође и врло сам скептичан да су то пројаве Божје љубави. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Аљонка, то се зове стигма ... римокатолици верују да су то пројаве Христових рана ... мени је то све врло сумњиво и крајње ненормално ... Jezivo...то је оно што мене управо и удаљава од тога што се тако пројављује.не изазива у нормалном човеку ништа сем страха и одбојности. не бих примио к знању таква пројављивања Божје благодати, уколико ми то демон или човек не би нанели у име Господње. опет, можда римокатолици управо то тако схватају, па на неки начин верују да састрадавају са Господом. како год окренеш, мене подилази језа такође и врло сам скептичан да су то пројаве Божје љубави. Или наново разапињу Господа ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Malopre čitam na nekom rvatskom sajtu, kažu da stigme imaju samo katolici i pomalo protestanti, a kod nas joko ono ..... Reču to je zato šo ono dobro ne vizuizirmo Krista u vjerskom zanosu .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Па кад човек може да не једе и не пије ништа 70 година и још држи трозубац у руци, што би било чудно да неко сугестијом себи изазове крварење. Прво нису све људске способности испитане до краја, а друго нису ни духовне. Кога занима може мало да изучава моћ аутосугестије и сугестије. Човека на пример хипнотишу ( у једном експерименту) и онда му речу како ће му ставити жар на руку, и уместо жара капну му воду на на руку, међутим човекуискочи плик , као да се опекао и то оно опекотина трећег степена... 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='dobar decko' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ne mora da znači 0110_hahaha .... Ja sam gledao amerikanski film Stigmata ... http://www.imdb.com/title/tt0145531/ Osim što sam se zaljubio u glavnu glumicu ... strašno sam se prepao :shot: .... A gde je strah (i užas) ima i istine 0110_hahaha 0110_hahaha_2.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> ..... Ja misim Željko da ti dobro ne vizuiziraš stvari 0110_hahaha .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 5, 2010 Пријави Подели Написано Јул 5, 2010 Па кад човек може да не једе и не пије ништа 70 година и још држи трозубац у руци, што би било чудно да неко сугестијом себи изазове крварење. Прво нису све људске способности испитане до краја, а друго нису ни духовне. Кога занима може мало да изучава моћ аутосугестије и сугестије. Човека на пример хипнотишу ( у једном експерименту) и онда му речу како ће му ставити жар на руку, и уместо жара капну му воду на на руку, међутим човекуискочи плик , као да се опекао и то оно опекотина трећег степена... 29dz8zk-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bighugbighug' /> И Фројд је чиними се у Уводу у психоанализу или где већ писао о аутосугестији и о случају који је сам имао у својо клиничкој пракси, кад се пацијенткиња заљубила у њега и не само да је умислила да је трудна, већ је и имала све за то време очигледне знаке трудноће, до порођаја без плода!!! 229229229 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука